Etter fjorårets suksess er det nå klart for årets utgave av Mord til maten – “Den siste fødselsdagen”. Mellom aktene blir det servert treretters middag.
“Den siste fødselsdagen” – anmeldelse >>
Handling:
Året er 1949. Doktor Josef Stillers kone, Karin, døde brådt og uventet på sin fødselsdag for et år siden. På ett-årsdagen for sin kones bortgang holder enkemannen et selskap. Selskapet har de samme gjestene som året før;…kirkeverge Åge Sæter og konen hans Sofie, som er tvillingsøsteren til den avdøde Karin. Også i selskapet er doktorens søster, Maria, med sin forlovede Leonard. Ubehagelige gamle sannheter kommer frem, men nye spørsmål oppstår:
HVA er det som har skjedd?
HVEM har noe å skjule?
HVA kommer til å skje denne kvelden?
Skrevet av: Johan Gille og Peter Nystrøm.
Skuespillere: Sindre-Benedict Hendrichs, Anne Friestad Pedersen, Jesper Malm, Camilla Skjerven, Veie-Rosvoll og Magnus Kjørrefjord
Stykket spilles i 5 akter med 4 pauser der publikum får servert en treretters middag i pausene inkludert i prisen! Pausene bygger opp spenningen da hver akt slutter med en cliffhanger.
Forestillingsdatoer:
januar: 27, 28
februar: 3, 4, 10, 11, 17, 18
Mars: 1, 2, 3, 8, 9, 10, 15, 16, 17, 22, 23, 24
Billettpris: kr. 595,- (både teaterbillett og middag)
Ta med deg dine beste venner og bli med på en rå fest på bryggekanten!
Gastroteket Vika har Afterwork med DJ hver torsdag og fredag. Kom og få servert nydelig mat og drikke på denne gastropuben med en helt unik atmosfære og stemning.
Det ønskes velkommen til ølcruise om bord på Christian Radich. Om bord blir det ølforedrag med smaking med Espen Smith, en av Norges fremste og mest profilerte ølkjennere. Dette blir en fantastisk kveld på fjorden!