Etter fjorårets suksess er det nå klart for årets utgave av Mord til maten – “Den siste fødselsdagen”. Mellom aktene blir det servert treretters middag.
“Den siste fødselsdagen” – anmeldelse >>
Handling:
Året er 1949. Doktor Josef Stillers kone, Karin, døde brådt og uventet på sin fødselsdag for et år siden. På ett-årsdagen for sin kones bortgang holder enkemannen et selskap. Selskapet har de samme gjestene som året før;…kirkeverge Åge Sæter og konen hans Sofie, som er tvillingsøsteren til den avdøde Karin. Også i selskapet er doktorens søster, Maria, med sin forlovede Leonard. Ubehagelige gamle sannheter kommer frem, men nye spørsmål oppstår:
HVA er det som har skjedd?
HVEM har noe å skjule?
HVA kommer til å skje denne kvelden?
Skrevet av: Johan Gille og Peter Nystrøm.
Skuespillere: Sindre-Benedict Hendrichs, Anne Friestad Pedersen, Jesper Malm, Camilla Skjerven, Veie-Rosvoll og Magnus Kjørrefjord
Stykket spilles i 5 akter med 4 pauser der publikum får servert en treretters middag i pausene inkludert i prisen! Pausene bygger opp spenningen da hver akt slutter med en cliffhanger.
Forestillingsdatoer:
januar: 27, 28
februar: 3, 4, 10, 11, 17, 18
Mars: 1, 2, 3, 8, 9, 10, 15, 16, 17, 22, 23, 24
Billettpris: kr. 595,- (både teaterbillett og middag)
Dette er Sentralens egne, gratis arrangementsprogram for barn- og barnefamilier – arrangeres hver lørdag og søndag gjennom sommeren!
Sosialt, uhøytidelig, morsomt og passer for alle som elsker øl – og alle som tror de ikke liker det.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.