Arrangementet er fullført.
Det blir nok av pinnekjøtt og ribbe nå i julebordsesongen – hva med å snike inn noen internasjonale smaker i årets julebordsmiddag? Hver FREDAG og LØRDAG, hele november og desember, kan du reservere julebordet ditt hos Smelteverket. Her tilbyr de Julebordstapas – bestående av både norske og internasjonale julesmaker. Ta med jobben, vennegjengen eller familien på et tapasjulebord rett ved siden av Akerselva. De tar imot alle selskap fra 2 til 50 personer.
– Nybakt Focaccia med husets aioli
– Gravlaks-salat servert med rogn og en senneps-vinaigrette
– Bakte rotgrønnsaker med urtesmør
– Baconpølser rett fra gården og husets kjøttboller
– Italiensk ribberull med syltet rødkål
– Langstekte lammekoteletter med friske urter
249,- per pers.
Delemeny (min. 2 pers)
**RESERVER DITT JULEBORD NÅ**
Kontakt: booking@smelteverketoslo.no
Kjøkkenets åpningstider:
Fredager: 17:00 – 22:00
Lørdager: 14:00 – 22:00
Mike og Ringnes Brygghus sin populære digitale Pop Culture Quiz
Bærum Kulturhus inviterer til en jordomseiling og smaker på de ulike typene med Merete Bø. Arrangementet foregår digitalt.
Matlagingskurs hjemme på ditt eget kjøkken. I løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av to deilige retter.