Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

«Ta telling med Elling» – en hyllest til forfatteren og Elling! hovedbilde
torsdag 
21:00
Grefsenkollen

«Ta telling med Elling» – en hyllest til forfatteren og Elling!

Forfatter Ingvar Ambjørnsen kom i 1993 ut med den første boka, «Utsikt til paradiset», der vi ble kjent med Elling. Dette ble starten på noe stort for forfatteren og for oss lesere både via bøkene, filmene og teateroppsetninger.

Skuespiller Per Christian Ellefsen har igjen steget inn i rollen som Elling. Denne gangen skal han snakke om livet med denne helt unike rollefiguren, om filmene og om teateroppsetningene. Det hele blir en hyllest, en hommage til forfatteren og Elling, med smakebiter fra Ambjørnsens unike forfatterskap om og med og rundt Elling.

Ellefsen har med seg forfatter og journalist Tom Stalsberg som også leser dikt signert nevnte Alfons, som Elling i sin tid møtte på diktopplesning på gamle Café Nordraak i Oslo sentrum.

Det kan loves en liten time med smil, tårer, litt poesi, monolog, dialog, vemod, ettertanke, litt berettiget harme og et anstrøk ellingsk visdom og humor.

Vil du gjøre kvelden komplett med en stemningsfull middag i restauranten før konserten?

Book bord her

OverOslo Bar er åpen fra kl 17:00 hvis man har lyst på noe godt å drikke og kanskje litt pizza.

Bestill billetter til forestillingen

Relaterte saker

Eventbilde: Panflutes and paperwork – Leken duett med musikk og dans
onsdag
19:30

Panflutes and paperwork – Leken duett med musikk og dans

I Panflutes and Paperwork ser Ingrid Berger Myhre og Lasse Passage på upretensiøst vis på forholdet mellom dans og musikk.

Eventbilde: Standup på Klubbscenen – Nye tekster!
onsdag
20:30

Standup på Klubbscenen – Nye tekster!

Komikernes egen testplattform for standup, sketsj, karakter, sang – hva som helst. Her får du oppleve splitter nytt materiale bli presentert for aller første gang.

Eventbilde: Cirkus Blunck på Chat Noir
torsdag
18:00

Cirkus Blunck på Chat Noir

Nå oppsummerer Øivind Blunck sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck», der det både blir gjensyn med klassiske numre og karakterer og nye påfunn.