Søk i Aktiv i Oslo

Svanesjøen – balletten over alle balletter hovedbilde

Svanesjøen – balletten over alle balletter

Svanesjøen - ballett - pressebilde- Operaen

Det sies at Svanesjøen er balletten over alle balletter. Noen få toner av Tsjajkovskijs storslagne musikk, så er stemningen satt for den sterke kjærlighetshistorien, det store dramaet og den vakre tåspissdansen. Helt siden urpremieren i Moskva i 1877, har Svanesjøen forført publikummere over store deler av verden. Den er en publikumsfavoritt, men også en dansers kanskje største utfordring.

Dobbeltrollen som den gode svaneprinsessen Odette og den onde trollmannsdatteren Odile anses som den mest krevende en ballettdanser kan ha. Denne høsten er det blant andre Yolanda Correa og Maiko Nishino som skal tolke den hvite og den svarte svanen.

Les mer og bestill billetter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Musikklek for 4 – 5 åringer
onsdag
16:45

Musikklek for 4 – 5 åringer

Musikklek er et populært tilbud for barn født i 2017 og 2018. Oslo Kulturfabrikk har undervisning ukentlig på Smestad skole og Vålerenga skole.

Eventbilde: Babydans
fredag
11:00

Babydans

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Kontaktlek 3-6 år
lørdag
12:00

Kontaktlek 3-6 år

Øvelsene baserer seg på dans og er med på å trene barnets koordinasjon, balanse og styrke. Leken stimulerer barnets og den voksnes kreativitet og glede ved fysisk aktivitet sammen.