Søk i Aktiv i Oslo

Svanesjøen – balletten over alle balletter hovedbilde

Svanesjøen – balletten over alle balletter

Svanesjøen - ballett - pressebilde- Operaen

Det sies at Svanesjøen er balletten over alle balletter. Noen få toner av Tsjajkovskijs storslagne musikk, så er stemningen satt for den sterke kjærlighetshistorien, det store dramaet og den vakre tåspissdansen. Helt siden urpremieren i Moskva i 1877, har Svanesjøen forført publikummere over store deler av verden. Den er en publikumsfavoritt, men også en dansers kanskje største utfordring.

Dobbeltrollen som den gode svaneprinsessen Odette og den onde trollmannsdatteren Odile anses som den mest krevende en ballettdanser kan ha. Denne høsten er det blant andre Yolanda Correa og Maiko Nishino som skal tolke den hvite og den svarte svanen.

Les mer og bestill billetter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Sean-nós dance workshop with the amazing Siobhan Butler. Musicians are welcome!
fredag
18:00

Sean-nós dance workshop with the amazing Siobhan Butler. Musicians are welcome!

Siobhan will be teaching fun and inspiring steps you can do solo or in a group. The classes are highly recommended for musicians and dancers alike! Open for all levels.

Eventbilde: Feminine Fire // 8th of March – A Tribute by Klubb TA PLASS
fredag
20:00

Feminine Fire // 8th of March – A Tribute by Klubb TA PLASS

Come celebrate the women in your life and dance for all of those who can’t! Everyone is invited because Women’s Day should include celebrating diversity and unity TOGETHER.