Arrangementet er fullført.

Svanesjøen med Irina Kolesnikova hovedbilde
fredag 
19:30
Folketeateret

Svanesjøen med Irina Kolesnikova

Den internasjonalt anerkjente prima ballerinaen Irina Kolesnikova og St Petersburg Ballet presenterer en trollbindende produksjon av Svanesjøen.

Svanesjøen med Pyotr Ilyich Tsjaikovskis udødelige musikk ble først iscenesatt i St. Petersburg i 1895, og er en av de mest populære ballettproduksjonene i verden. Svanesjøen forteller historien om den unge prinsen Siegfried som blir dypt forelsket i svaneprinsessen Odette, en ung kvinne som ble forvandlet til en hvit svane av den onde trollmannen Rothbart. Dette er fortellingen om ekte kjærlighet som erobrer alt.

Etter utsolgte sesonger i London, Paris, Sydney og Singapore, gjør det globalt anerkjente ensemblet nå sin debut i Norge.

 

5. 6. og 7. juni 2019.

Relaterte saker

Eventbilde: HEATHER
fredag
17:00

HEATHER

Dialogforestillingen Heather av Thomas Eccleshare er et engasjerende teaterstykke om språk, fordommer og historienes kraft. 

Eventbilde: Reform 97 – Nationaltheatret
fredag
19:00

Reform 97 – Nationaltheatret

Opplev den nære, lekne, morsomme og undersøkende suksessforestillingen Reform 97. Det handler om barn, foreldre og lærere – og noe alle har et forhold til: skolen.

Eventbilde: Hamlet på Nationaltheatret
fredag
19:30

Hamlet på Nationaltheatret

Opplev Hamlet, teaterhistoriens største klassiker, aktualisert i en verden av politisk kaos – i Johannes Holmen Dahls renskårne regi.