Søk i Aktiv i Oslo

Svanesjøen 2. akt/ Raymonda suite/ Nytt verk hovedbilde
fredag 
19:00
Den Norske Opera & Ballett

Svanesjøen 2. akt/ Raymonda suite/ Nytt verk

For nybegynnerne og ballettelskerne; Hele Nasjonalballetten er på scenen når essensen av klassisk ballett møter nyskapt dans.

Dykker ned i historien 

Svanesjøen og Raymonda står som påler i balletthistorien. I denne helaftenen danses deler av disse storverkene og duetter fra det klassiske repertoaret – sammen med en nyskapt ballett.

Svanesjøen i Makarovas drakt 

Det blir hvitt og vakkert med 2. akt av balletten over alle: Svanesjøen, til Tsjajkovskijs enestående musikk. Versjonen du får se, er skapt av den legendariske danseren Natalia Makarova, etter Petipa og Ivanovs originalkoreografi fra 1895. I hennes rekonstruksjoner av de klassiske ballettene kommer Makarovas særegne eleganse til uttrykk og løfter fortellingene til et nytt nivå.

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Panflutes and paperwork – Leken duett med musikk og dans
onsdag
19:30

Panflutes and paperwork – Leken duett med musikk og dans

I Panflutes and Paperwork ser Ingrid Berger Myhre og Lasse Passage på upretensiøst vis på forholdet mellom dans og musikk.

Eventbilde: Standup på Klubbscenen – Nye tekster!
onsdag
20:30

Standup på Klubbscenen – Nye tekster!

Komikernes egen testplattform for standup, sketsj, karakter, sang – hva som helst. Her får du oppleve splitter nytt materiale bli presentert for aller første gang.

Eventbilde: Cirkus Blunck på Chat Noir
torsdag
18:00

Cirkus Blunck på Chat Noir

Nå oppsummerer Øivind Blunck sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck», der det både blir gjensyn med klassiske numre og karakterer og nye påfunn.