Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sushikurs hovedbilde
torsdag 

Sushikurs

Sushikurs i regi av matkurs.no

På dette sushikurset får deltageren forsøke seg på de typiske sushiteknikkene. Makiruller, nigiriboller, tempurafritert soppmaki, sashimi og biffsushi.  

Ris er viktig i japansk mat. Ordet for ris er det samme man bruker for mat i en generell betegnelse. De fleste forbinder sushi med rå fisk, men det er risen som er det sentrale i sushi begrepet. Serveres rå fisk uten ris, heter det sashimi. Derfor kan sushi bestå av kjøtt, fisk, egg og grønnsaker. Råvaren kan være rå, kokt eller stekt. Man trenger heller ikke forme risen i fine nigiriboller eller perfekt sylindriske makiruller, en ”strødd” sushi er en bolle med ris og garnityret drysset over.

Det er lov å finne på ting med «toppingen». Sushi-“politiet” er kun opptatt av risen. Risen må være riktig tilberedt, ellers blir det ikke bli god sushi. 

Sushikurset er i regi av Matkurs.no

Pris kveldskurs (18:00) kr 1250,- ink mva. 
Pris dagkurs (10:30) kr 1150,- 

Les mer og meld deg på sushikurs >>

Relaterte saker

Eventbilde: Nysgjerrig på cocktail og kunst?
torsdag
19:00

Nysgjerrig på cocktail og kunst?

Her kickstartes sommerferien med norsk gatekunst og miksing av cocktails! Lær å mikse cocktails og få omvisning av norsk gatekunst hos galleri M35.

Eventbilde: Omvisning: Sagenevandring
søndag
14:00

Omvisning: Sagenevandring

Sagenevandringen “To fabrikker – tusen liv” gir deg kunnskap om hverdagsliv, fabrikker og arbeidsliv og et innblikk i et unikt industriområde. Omvisning hver lørdag og søndag kl.12 og 14.

Eventbilde: Skape(t) – skeiv kunsthistorie
lørdag
14:00

Skape(t) – skeiv kunsthistorie

Undergrunnsstemmer og frigjøringskamp i skeiv kunsthistorie. Få et innblikk i historien fra dem som selv har opplevd den.