Arrangementet er fullført.
Kokeboken “Sushi på Norsk” er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om hjemmelaget sushi av Kulinarisk Akademi sine inspirerende kokker, meld deg på dette populære kurset.
I løpet av kvelden vil dere lære hvordan tilberede risen, hvilket tilbehør man kan anvende og ikke minst hvilke smakskombinasjoner som er utmerket sammen.
Oppstart kl 17:00 på hverdager og kl 13:00 på lørdager
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1350,-per person
Arkitekten Henrik Bull satte sitt preg på Oslos prestisjebygg rundt forrige århundreskifte. Før han tok fatt på Historisk museum og regjeringsbygget, fullførte han det monumentale Nationaltheatret.
Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.