Arrangementet er fullført.
Kokeboken «Sushi på Norsk» er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om hjemmelaget sushi av Kulinarisk Akademi sine inspirerende kokker, meld deg på dette populære kurset.
I løpet av kvelden vil dere lære hvordan tilberede risen, hvilket tilbehør man kan anvende og ikke minst hvilke smakskombinasjoner som er utmerket sammen.
Oppstart kl 17:00 på hverdager og kl 13:00 på lørdager
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1350,-per person
Her ønskes det velkommen til en kveld med Merete Bø sine viner og Shaun Bartletts sanger. Direktesending hvor begge gjør det de er best på!
Ølakademiet tar deg også med på en rundreise gjennom ulike ølstiler fra hele verden – fra de lyse og lette til de tunge og mørke.
I løpet av ca 1,5 time får dere smake to spennende viner og lære hovedprinsippene for produksjon av musserende viner.