Arrangementet er fullført.
Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lagesushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, besøk de i Mathallen.
De lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte. Gjennom 3 timer får man innblikk i sushiens verden. Avslutningsvis nytes sushi laget på kurset.
Tid fra kl. 17.00 – 21.00
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
Omvisningen «To fabrikker – tusen liv» gir deg kunnskap om hverdagsliv, fabrikker og arbeidsliv og et innblikk i et unikt industriområde.