Arrangementet er fullført.
Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lagesushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, besøk de i Mathallen.
De lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte. Gjennom 3 timer får man innblikk i sushiens verden. Avslutningsvis nytes sushi laget på kurset.
Tid fra kl. 17.00 – 21.00
Bli med på en trilletur gjennom Oslos paradegate, forbi landets viktigste makt- og symbolbygg, og hør om arkitekturen og historien til bygningene og byrommene.
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.
Park 29 restaurant og Villbrygg, kjent for sine nyskapende og alkoholfrie drikker, inviterer til en unik middagsopplevelse hvor hver rett er nøye utvalgt for å komplementere Villbryggs forfriskende smaker.