Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

SUP & YOGA for hele familien hovedbilde
lørdag 
11:00

SUP & YOGA for hele familien

ntso

SUP & YOGA for hele familien 

• NM SUP Sprint
• Yoga
• SUP Biathlon
• SUP Yoga
• NM SUP langdistanse
Det kommer erfarne yoga- instruktører fra Rosén og Leelayoga.

Fluid inviterer sammen med Kreftforeningen, Sykehusbarna og UG til konkurranser og aktiviteter på Aker Brygge for hele familien. Det legges opp til et uhøytidlig program hvor alle er velkomne til å delta. Det blir danseshow på brygga, flotte premier til alle som deltar og alt er selvfølgelig gratis!

NM SUP Sprint
Her konkurrerer 4 og 4 mot hverandre om å komme først rundt løypen (ca 150 meter) og de to første i mål avanserer videre. Fluid stiller med utstyr så det eneste du trenger for å jakte NM tittel er klær som kan bli våte. Alle er velkomne til å delta.

Yoga
Erfarne yogainstruktører holder kurs for alle som vil prøve seg på akrobatisk yoga. Ta på deg lette klær og hiv deg med på utfor- drende øvelser. Matter stiller vi med.

SUP Biathlon
Her stiller 2 personer med et oppblåsbart brett. De skal sammen løpe med brettet til vannet for så å padle på samme brett inn til mål. Her blir det en åpen klasse for alle aldre, og en familieklasse. I familieklassen må det være minst en under 14 år på laget. Fluid stiller med alt av utstyr, men alle må stille med egen vest.

SUP Yoga
Bli med og prøv yoga på vannet! Supyoga.no tilbyr gratis minikurs i yoga på SUP-brett denne dagen. Test din egen balanse og nyt følelsen av å flyte gjennom yogatimen. Vi stiller med brett, og du bør ha på tøy som kan bli vått.

NM SUP langdistanse
Fellesstart for de seigeste padlerene. Løypen blir ca 5 km med start og målgang i kanalen mellom Aker Brygge og Tjuvholmen. Alle må stille med egne brett. Fluid har noen brett som kan lånes, og dette må da avtales på forhånd.

11.00–13.00 SUP Biathlon + premieutdeling 12.00 Yoga
13.00–15.00 NM SUP Sprint + premieutdeling 13.00 Yoga
15.00 Yoga
16.00 SUP Yoga
16.00 NM SUP Langdistanse + premieutdeling

Relaterte saker

Eventbilde: Family Fun – hver lørdag!
lørdag
14:00

Family Fun – hver lørdag!

Family Fun aktiviteten er åpen for alle og er en perfekt familieaktivitet! En time med moro, trening & sosialisering med andre familier.

Eventbilde: En sommerkveld på Oslofjorden
lørdag
19:00

En sommerkveld på Oslofjorden

Len deg tilbake, nyt naturen og de vakre omgivelsene, mens du nyter reker fra en fristende rekebuffet. Oppdag Oslo og naturen fra fjordperspektiv på en tradisjonell seilskute.

Eventbilde: Familiesøndag på SNØ
søndag
00:00

Familiesøndag på SNØ

Hver søndag er det familiesøndag som vil si at det er masse gøy aktiviteter for barna på SNØ!