Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Summer of Soul / Sommerkino på SALT hovedbilde
torsdag 
19:00
SALT Oslo

Summer of Soul / Sommerkino på SALT

Velkommen til sommerkino på SALT!

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten.

TORSDAG 4. AUGUST: SUMMER OF SOUL (2021)
I 1969, samme sommer som Woodstock, gikk også Harlem Kulturfestival av stabelen. Festivalen hadde hundretusenvis av besøkende, men fikk aldri samme legendestatus som Woodstock. Dokumentaren Summer of Soul (…Or, When the Revolution Could Not Be Televised), regissert av The Roots-frontmann Questlove, gir oss et utvidet perspektiv på musikkhistorien, samtidig som den er en fantastisk konsertfilm med artister som Sly and the Family Stone, Nina Simone, Gladys Knight and the Pips, The Staples Singers, Stevie Wonder og Mahalia Jackson.

Filmen vant juryprisen under Sundance filmfestival i 2021 og vant tidligere i år Oscar for beste dokumentarfilm. Det er en real fest av en film og en feiring av noe av den mest ikoniske musikken fra de siste generasjoner!

Samme dag blir det også DJ (tba) på området som byr på det beste av ny og gammel soul, funk og RnB.

SALT har flere matboder på området, så det er mulig å kjøpe seg mat både før, under og etter forestillingen. Du kan for eksempel få deg klassisk amerikansk burger fra grillen eller sørstatsinspirerte cajun-retter!

BILLETTER: Summer of Soul har fri inngang. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang, men ved kapasitet slipper vi inn folk uten fribillett også.

Aldersgrense: 20 år

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Musikk-quiz med Willy
fredag
18:00

Musikk-quiz med Willy

Vitenparkens kjøkkensjef elsker musikk og inviterer alle musikkelskere til å utfordre seg selv hver andre fredag i måneden klokken 18:00!

Eventbilde: Analog Champagne – med Martin Beyer-Olsen
fredag
18:30

Analog Champagne – med Martin Beyer-Olsen

Analog Champagne er Martin Beyer-Olsens første soloshow! Ta med deg vennegjengen og start det nye året med standup og mye latter.