Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Summer of Soul / Sommerkino på SALT hovedbilde
torsdag 
19:00
SALT Oslo

Summer of Soul / Sommerkino på SALT

Velkommen til sommerkino på SALT!

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten.

TORSDAG 4. AUGUST: SUMMER OF SOUL (2021)
I 1969, samme sommer som Woodstock, gikk også Harlem Kulturfestival av stabelen. Festivalen hadde hundretusenvis av besøkende, men fikk aldri samme legendestatus som Woodstock. Dokumentaren Summer of Soul (…Or, When the Revolution Could Not Be Televised), regissert av The Roots-frontmann Questlove, gir oss et utvidet perspektiv på musikkhistorien, samtidig som den er en fantastisk konsertfilm med artister som Sly and the Family Stone, Nina Simone, Gladys Knight and the Pips, The Staples Singers, Stevie Wonder og Mahalia Jackson.

Filmen vant juryprisen under Sundance filmfestival i 2021 og vant tidligere i år Oscar for beste dokumentarfilm. Det er en real fest av en film og en feiring av noe av den mest ikoniske musikken fra de siste generasjoner!

Samme dag blir det også DJ (tba) på området som byr på det beste av ny og gammel soul, funk og RnB.

SALT har flere matboder på området, så det er mulig å kjøpe seg mat både før, under og etter forestillingen. Du kan for eksempel få deg klassisk amerikansk burger fra grillen eller sørstatsinspirerte cajun-retter!

BILLETTER: Summer of Soul har fri inngang. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang, men ved kapasitet slipper vi inn folk uten fribillett også.

Aldersgrense: 20 år

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på omvisning i Operaen
torsdag
12:00

Bli med på omvisning i Operaen

På Omvisning i Operaen får du et innblikk i det som skjer bak scenen før teppet går opp. Dyktige omvisere forteller om arkitektur og sceneteknikk, opera og ballett. 

Eventbilde: Sommerstandup 2022 på Latter
torsdag
18:30

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.

Eventbilde: Bootyswing Burlesque varieté show @SALT
torsdag
21:00

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater.