“Sult Vol. 2 blir et norsk brasseri hvor vi skal være rause, rimelige og overraske våre gjester!” skriver Sultgruppen på sine hjemmesider.
Restauranten vil befinne seg i de gamle lokalene til Elvebredden Cafè og restaurant, på DogA – Norsk design og arkitektursenter – og gjenoppstår som en relansering av Sult – stedet vi startet med i 1996, og solgte i 2010. Sultgruppen ble etablert i 1996 og består i dag av restauranter som Lille Herbern, Tveiter Gård, Hukodden, Hvalstrand, Sporten og Soria Moria. I tillegg tilbyr de hjemkjøring, som de kaller Sult Hjem, og en helt spesiell matopplevelse i samarbeid med Norsk museumstog.
Se mer informasjon om Sultgruppen og den nye restauranten her >>
Bli med på Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.