Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Spring Awakening – en Broadwaymusikal hovedbilde
fredag 
19:30

Spring Awakening – en Broadwaymusikal

27. august 2021 er det premiere på Tony Award-vinnende Broadwaymusikalen Spring Awakening. Produsert av KulturKlovnene, i samarbeid med Junibarn Productions og Sentralen UNG.

En musikal av Steven Sater og Duncan Sheik / oversatt av Ragnar Olsen

Medvirkende: Karl B. Steinland, Hedda A. Nystrøm, Henrik Valdermo, Amalie S. Kjelsrud, Jakob Helgheim, Juliane Solvang Danielsen, Oscar J. Madsen, Carl Herman Kringsjå, Trung Tong, Thale Henriette Kummeneje, Nora Aural, Nicoline Hordnes, Andreas F. Gundersen, Malene Stadaas, Martine V. Bondhus, Dovile Martinkute og Herman Brune Leikanger.

Produsent: Nina Tran
Produksjonsassistent: Vivienne Johansen
Regissør: Thuy-Linda Luu
Musikalsk leder: Marius Olsson
Koreograf: Synne Eriksen
Art Director og fotograf: Phuong Costello
Sangpedagog: Hauk J. Røsten og Lucas Hoang
Kostymeansvarlig: Martha Bjerkli
Scenograf: Thy Nguyen

Varighet: 2,5 timer
Priser fra 250 kr
Passer for 14 år +
Siden stykket inneholder blant annet scener med sex, grovt språk og selvmord, er det satt 14 årsgrense. Kjøpte billetter refunderes ikke.

Spring Awakening er en rockemusikal basert på et tysk teaterstykke fra 1891 av Frank Wedekind. Musikalen tok Broadway med storm i 2006 og vant hele åtte Tony-priser.

Vi følger den unge gutten Melchior og andre ungdommer i et autoritært og religiøst miljø som støter på tabubelagte momenter som tenåringsseksualitet og følelser som er forvirrende, motstridende og vanskelige. De blir forelsket, opphisset og nysgjerrige, men sensur, foreldrekontroll og straff fratar dem sannheten og bidrar til at ungdommene må på egenhånd takle de utfordringene som er knyttet til det å bli voksen. Det foregår en generasjonskrig med viktige temaer som fremdeles er aktuell i dag! Dette er en musikal som vil treffe deg midt i hjertet med sitt brutale budskap.

Relaterte saker

Eventbilde: Sør-samisk Aften med Rørosrein AS på Café Skansen
onsdag
18:00

Sør-samisk Aften med Rørosrein AS på Café Skansen

Denne kvelden blir en unik mulighet til å utforske og oppleve reinsdyrets betydning i hjertet av vår stolte urbefolkning.

Eventbilde: Oslo Humorfest
torsdag
00:00

Oslo Humorfest

Oslo Humorfest er tilbake – nå som winter edition!

Eventbilde: Afternoon Tea på Sjøholmen Café
torsdag
12:00

Afternoon Tea på Sjøholmen Café

Unn deg den sjarmerende Afternoon Tea-opplevelsen ved Sjøholmen Café.