Arrangementet er fullført.

Spring Awakening – en Broadwaymusikal hovedbilde
fredag 
19:30

Spring Awakening – en Broadwaymusikal

27. august 2021 er det premiere på Tony Award-vinnende Broadwaymusikalen Spring Awakening. Produsert av KulturKlovnene, i samarbeid med Junibarn Productions og Sentralen UNG.

En musikal av Steven Sater og Duncan Sheik / oversatt av Ragnar Olsen

Medvirkende: Karl B. Steinland, Hedda A. Nystrøm, Henrik Valdermo, Amalie S. Kjelsrud, Jakob Helgheim, Juliane Solvang Danielsen, Oscar J. Madsen, Carl Herman Kringsjå, Trung Tong, Thale Henriette Kummeneje, Nora Aural, Nicoline Hordnes, Andreas F. Gundersen, Malene Stadaas, Martine V. Bondhus, Dovile Martinkute og Herman Brune Leikanger.

Produsent: Nina Tran
Produksjonsassistent: Vivienne Johansen
Regissør: Thuy-Linda Luu
Musikalsk leder: Marius Olsson
Koreograf: Synne Eriksen
Art Director og fotograf: Phuong Costello
Sangpedagog: Hauk J. Røsten og Lucas Hoang
Kostymeansvarlig: Martha Bjerkli
Scenograf: Thy Nguyen

Varighet: 2,5 timer
Priser fra 250 kr
Passer for 14 år +
Siden stykket inneholder blant annet scener med sex, grovt språk og selvmord, er det satt 14 årsgrense. Kjøpte billetter refunderes ikke.

Spring Awakening er en rockemusikal basert på et tysk teaterstykke fra 1891 av Frank Wedekind. Musikalen tok Broadway med storm i 2006 og vant hele åtte Tony-priser.

Vi følger den unge gutten Melchior og andre ungdommer i et autoritært og religiøst miljø som støter på tabubelagte momenter som tenåringsseksualitet og følelser som er forvirrende, motstridende og vanskelige. De blir forelsket, opphisset og nysgjerrige, men sensur, foreldrekontroll og straff fratar dem sannheten og bidrar til at ungdommene må på egenhånd takle de utfordringene som er knyttet til det å bli voksen. Det foregår en generasjonskrig med viktige temaer som fremdeles er aktuell i dag! Dette er en musikal som vil treffe deg midt i hjertet med sitt brutale budskap.

Relaterte saker

Eventbilde: Omvisninger på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisninger på Nationaltheatret

Ser du etter noe å gjøre i Oslo? Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj!  

Eventbilde: Buttons- og tegneverksted
lørdag
12:00

Buttons- og tegneverksted

Lag din egen button! Den kan være vakker, søt, tøff eller ha et viktig budskap. Du bestemmer! Museumsbutikken og kafeen i Botanisk hage holder åpent.

Eventbilde: Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!
lørdag
14:00

Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!

På denne turen viser Oslo Street Art Tours’ erfarne guider deg noen av de beste eksemplene på gatekunst og graffiti i Oslo.