Arrangementet er fullført.
Bli med på en spennende og skummel rebusløype i Ekebergparken denne mørke Halloween-kvelden!
Tør du møte skumle skikkelser og synes det er gøy å løse gåter?
Litt større barn, og de tøffe litt mindre barna inviteres til en skikkelig Halloween-feiring i parken lørdag kveld 31. oktober. Sammen med andre barn kan dere bli med på en spennende rebusløype rundt i skogen sammen med en guide som tar godt vare på dere. Ja, for det kan bli ganske så skummelt. Uæææhhh! Klarer dere alle gåtene skal dere komme frem til et passord. Pass godt på passordet… det er viktig når dere skal ta dere inn i Vanntårnet hvor en mektig skapning venter med premien.
Husk å bestille bord på Karlsborg Spiseforretning som pynter til Halloween-fest og setter opp en egen Halloween meny denne dagen. De har åpent til kl 21 denne kvelden. Bordbestilling: post@karlsborgspiseforretn
Vi setter opp en liten cafe ved vannspeilet hvor dere kan få kjøpt skumle kaker, pølser, vafler og drikke. Dette er også oppmøteplass for rebusløypen og hvor dere kan kjøpe billetter.
* Billetter: 120 kr (barn), gratis for voksne i følge med barn (KUN KORT!)
* Tidspunkt: Kl 18-22. Turene går hvert kvarter dvs 1800, 1815, 1830 og 1900 osv. Siste turen går 21.30.
* Oppmøte: vannspeilet, Ekebergparken
* Transport: Vi anbefaler trikk 18 og 19 mot Ljabru/Holtet. Disse går ofte fra sentrum og fra Ljabru.
Viktig info: Anbefalt aldersgrense er fra 8 år og oppover. Barn må være i følge med en voksen. Hver tur er i følge med en guide (en god hjelper).
*** Værforbehold. Hvis regn flyttes rebus inn i museet nedenfor Ekebergrestauranten og Hakkespettene aktivitetshus. I Hakkespettene vil det da også bli Halloween-verksted (lag din egen maske og lær å skjære et Halloween-gresskar.
Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.
Alle dager, hele året, kan du hilse på dyrene i Husdyrparken på EKT.
Mat er en sentral del av menneskelivet – og av byhistorien. I denne fotoutstillingen får du servert smakebiter fra Oslos mathistorie de siste 150 årene.