Arrangementet er fullført.

Spøkelsesskogen. Halloween i Ekebergparken hovedbilde
lørdag 
18:00

Spøkelsesskogen. Halloween i Ekebergparken

halloween ekebergparken

Bli med på en spennende og skummel rebusløype i Ekebergparken denne mørke Halloween-kvelden!

Tør du møte skumle skikkelser og synes det er gøy å løse gåter?
Litt større barn, og de tøffe litt mindre barna inviteres til en skikkelig Halloween-feiring i parken lørdag kveld 31. oktober. Sammen med andre barn kan dere bli med på en spennende rebusløype rundt i skogen sammen med en guide som tar godt vare på dere. Ja, for det kan bli ganske så skummelt. Uæææhhh! Klarer dere alle gåtene skal dere komme frem til et passord. Pass godt på passordet… det er viktig når dere skal ta dere inn i Vanntårnet hvor en mektig skapning venter med premien.

Husk å bestille bord på Karlsborg Spiseforretning som pynter til Halloween-fest og setter opp en egen Halloween meny denne dagen. De har åpent til kl 21 denne kvelden. Bordbestilling: post@karlsborgspiseforretning.no.

Vi setter opp en liten cafe ved vannspeilet hvor dere kan få kjøpt skumle kaker, pølser, vafler og drikke. Dette er også oppmøteplass for rebusløypen og hvor dere kan kjøpe billetter.

* Billetter: 120 kr (barn), gratis for voksne i følge med barn (KUN KORT!)
* Tidspunkt: Kl 18-22. Turene går hvert kvarter dvs 1800, 1815, 1830 og 1900 osv. Siste turen går 21.30.
* Oppmøte: vannspeilet, Ekebergparken
* Transport: Vi anbefaler trikk 18 og 19 mot Ljabru/Holtet. Disse går ofte fra sentrum og fra Ljabru.

Viktig info: Anbefalt aldersgrense er fra 8 år og oppover. Barn må være i følge med en voksen. Hver tur er i følge med en guide (en god hjelper).

*** Værforbehold. Hvis regn flyttes rebus inn i museet nedenfor Ekebergrestauranten og Hakkespettene aktivitetshus. I Hakkespettene vil det da også bli Halloween-verksted (lag din egen maske og lær å skjære et Halloween-gresskar.

 

For mer info les her>>

Relaterte saker

Eventbilde: Gratis torsdag på Naturhistorisk museum
torsdag

Gratis torsdag på Naturhistorisk museum

Her finner du utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Dette er et besøk som passer for hele familien!

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
lørdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
lørdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.