Arrangementet er fullført.

Spennende Indiske Matkurs hovedbilde
søndag 
Masalamagic AS

Spennende Indiske Matkurs

Lær å lage autentisk indisk mat på tre timer! En sosial og matnyttig kveld som du vil ha glede av i lang tid. Kjøp et kurs i gave til noen som er glad i å lage mat eller den som har alt. 

Rabatt

I anledning 15-års jubileum får du nå 15% rabatt på alle kurs ved påmelding i september. Bruk av koden MM15 for å få rabatten.

Kurset inneholder :

– Foredrag om krydder og ingredienser
– Detaljert gjennomgang av oppskrifter
– Praktisk instruksjon og veiledning

Er du glad i indisk mat og nysgjerrig på hvordan du kan få til de gode duftene og smakene på ditt eget kjøkken? Niru Kumra lærer deg hvordan du kan mestre dette på eget kjøkken. Etter kurs kan du imponere venner og familie med smakfulle indiske retter.

 

Les mer her

   

Relaterte saker

Eventbilde: Fix the Food – en annerledes matfestival
fredag

Fix the Food – en annerledes matfestival

Få inspirasjon fra de beste, grønne kokkene, lær å spise mer bærekraftig og få kunnskap om matens rolle for fred og stabilitet.

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
fredag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
fredag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.