Søk i Aktiv i Oslo

Spelling Bee på Sagene Festivitetshus hovedbilde

Spelling Bee på Sagene Festivitetshus

Spelling Bee

Kulturpotetene presenterer humormusikalen SPELLING BEE!

Seks tolvåringer er finalister i den årlige stavekonkurransen på Sagene Kulturhus. Følg de veslevoksne, ambisiøse, men snodige og tidvis pubertale ungenes kamp for å vinne trofeet guidet av tre like rare voksne.

Publikum får møte William Gabriel Hansén som er en mester på å stave med hjelp av sin magiske fot, men som er en sosial katastrofe, Mari Park som snakker seks språk og er overlegen i både sport og musikk, Løv Pølsebjørn som får hjemmeundervisning sammen med sine mange søsken og syr sine egne klær, Olivia Ostrovski som har ordboken som sin eneste venn og som håper at pappa skal rekke å komme hjem fra jobben for å se henne konkurrere, Kurt Dystebakken som vant forrige år og som nå håper at hans hormoner holder seg i sjakk, og Lillian Ekoggyldenløw som har blitt drillet hardt i staving av sine to homofile fedre.

Forestillingene spilles 08., 09., 15. og 16. september klokken 19.00 på Sagene Festivitetshus.

Relaterte saker

Eventbilde: Bukkene Bruse drar til syden
fredag
11:00

Bukkene Bruse drar til syden

I et fargerikt og levende univers, fylt med gjenkjennbare og morsomme referanser for store og små, er det endelig tid for Bukkene Bruses sydentur.

Eventbilde: Ronja Røvardotter
fredag
18:30

Ronja Røvardotter

Ei forteljing om venskap, håp og det å stå opp mot dei vaksne. Regissør Catrine Telle ønsker å plassere historia om Ronja i ein moderne ruin med krig og urettferd som bakteppe.

Eventbilde: Barna av Egypt
lørdag
11:00

Barna av Egypt

Ellingssrud musikalteater sin fjerde store musikalproduksjon!