Søk i Aktiv i Oslo

SPEAKING AND BUILDING – danseforestilling på Dansens hus hovedbilde

SPEAKING AND BUILDING – danseforestilling på Dansens hus

SPEAKING AND BUILDING - danseforestilling på Dansens hus

Gjennom to kvelder vil Eva-Cecilie Richardsen iscenesette koreografiske utvekslinger mellom kunstnere på ulike måter: som musikk, film og dans.

Moving Targets er en plattform som er dedikert til praktisk koreografisk forskning, initiert av Eva-Cecilie Richardsen. Ambisjonen med prosjektet er å utforske det koreografiske rommet gjennom ulike stemmer, praksis og samarbeid mellom kunstnere og forskjellige felt. Gjennom Moving Targets ønsker Richardsen å utforske koreografi som analytisk verktøy, og hun arbeider med å utvikle lesninger og kommunikasjon av dans og koreografi som kunnskapsfelt.

Eva-Cecilie Richardsen har produsert om lag 30 større danseverk siden 1997, flere av dem gjennom Kreutzerkompani (2000-2007). Richardsen har også hatt en rekke bestillingsverk, først og fremst for Carte Blanche og Festspillene i Bergen. I de siste produksjonene har hun også utviklet rom og scenografi parallelt med koreografi. Richardsen er stipendiat ved Kunsthøyskolen i Oslo, knyttet til Stipendprogrammet for kunstnerisk utviklingsarbeid 2011-2014.

Forestillinger:
Tors 08. mars kl 19:00
Tors 08. mars kl 20:30
Fred. 09. mars kl 19:00

Les mer om Moving Targets >>

Les mer om forestillingen “SPEAKING AND BUILDING” >>

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Williamsburg by Night
lørdag
22:00

Williamsburg by Night

Williamsburg by Night – come for the food and stay for the party!

Eventbilde: El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert
søndag
18:00

El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert

Dette er et type arrangement for både tangodanseren og konsertpublikummet. Kom tidlig for å få din favorittplass, eller for å varme opp danseskoene.