Søk i Aktiv i Oslo

SPEAKING AND BUILDING – danseforestilling på Dansens hus hovedbilde

SPEAKING AND BUILDING – danseforestilling på Dansens hus

SPEAKING AND BUILDING - danseforestilling på Dansens hus

Gjennom to kvelder vil Eva-Cecilie Richardsen iscenesette koreografiske utvekslinger mellom kunstnere på ulike måter: som musikk, film og dans.

Moving Targets er en plattform som er dedikert til praktisk koreografisk forskning, initiert av Eva-Cecilie Richardsen. Ambisjonen med prosjektet er å utforske det koreografiske rommet gjennom ulike stemmer, praksis og samarbeid mellom kunstnere og forskjellige felt. Gjennom Moving Targets ønsker Richardsen å utforske koreografi som analytisk verktøy, og hun arbeider med å utvikle lesninger og kommunikasjon av dans og koreografi som kunnskapsfelt.

Eva-Cecilie Richardsen har produsert om lag 30 større danseverk siden 1997, flere av dem gjennom Kreutzerkompani (2000-2007). Richardsen har også hatt en rekke bestillingsverk, først og fremst for Carte Blanche og Festspillene i Bergen. I de siste produksjonene har hun også utviklet rom og scenografi parallelt med koreografi. Richardsen er stipendiat ved Kunsthøyskolen i Oslo, knyttet til Stipendprogrammet for kunstnerisk utviklingsarbeid 2011-2014.

Forestillinger:
Tors 08. mars kl 19:00
Tors 08. mars kl 20:30
Fred. 09. mars kl 19:00

Les mer om Moving Targets >>

Les mer om forestillingen “SPEAKING AND BUILDING” >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på workshops og milonga: Argentinsk tango!
lørdag
12:00

Bli med på workshops og milonga: Argentinsk tango!

De ettertraktede danserne Tomas Galvan og Gimena Herrera har imponert publikum over hele verden, og nå kommer de til Oslo!

Eventbilde: Bachata Night
mandag
20:30

Bachata Night

Bli med RHYTHM dansestudio på en herlig Bachata Social Night, fylt av danseglede, nydelig musikk og god energi!

Eventbilde: WHAT IS JAZZ – Sommerens råeste danseshow!
lørdag
19:00

WHAT IS JAZZ – Sommerens råeste danseshow!

Gå ikke glipp av WHAT IS JAZZ som spiller mellom 15. – 17. juni på Christiania Teater! Dette er en danseforestilling som viser jazzdansens bredde.