Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Soundmind Sober Club hovedbilde
fredag 

Soundmind Sober Club

ntso

Norges aller første Sober Club!

Inspirert av konsepter som Morning Gloryville, Lunch Beat og andre weekday sober clubs i London, New York og Berlin presenterer Soundmind Norges første Sober Club på MESH 18. juni med live band, DJs og et svett dansegulv! Sober Club gir deg endelig muligheten til å fokusere på det viktigste en nattklubb kan gi: musikken, menneskene og dansegulvet!

Se fram til en euforisk opplevelse med fantastiske Goodluck, et av de få Sør-Afrikanske band som har nådd stor internasjonal oppmerksomhet. Med en uimotståelig blanding av elektronika, jazz og kommersiell pop har bandet spilt på svære festivaler og utsolgte arenaer over hele Europa og Afrika de siste tre årene sammen med blant andre Faithless og Bassment Jaxx.

Med over 3 millioner views på YouTube har Goodluck blitt et undergrunnsfenomen du ikke kan gå glipp av live! Etter liveshowet spiller det velkjente klubbkonseptet Get Dancy! digge danselåter resten av natten.

Velkommen til en ny klubbopplevelse!

Les mer om arrangementet her.

Relaterte saker

Eventbilde: Musikklek for 4 – 5 åringer
fredag
00:00

Musikklek for 4 – 5 åringer

Musikklek er et populært tilbud for barn født i 2017 og 2018. Oslo Kulturfabrikk har undervisning ukentlig på Smestad skole og Vålerenga skole.

Eventbilde: Kontaktlek 3-6 år
lørdag
12:00

Kontaktlek 3-6 år

Øvelsene baserer seg på dans og er med på å trene barnets koordinasjon, balanse og styrke. Leken stimulerer barnets og den voksnes kreativitet og glede ved fysisk aktivitet sammen.

Eventbilde: Bootyswing Burlesque varieté show @SALT
lørdag
19:00

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater.