Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

SOPPEN – En performance festival av Trollkrem & Oslo Pilot hovedbilde
fredag 

SOPPEN – En performance festival av Trollkrem & Oslo Pilot

Zackary-Drucker

Skulpturparken danner bakteppe for festivalen, og side om side med råtnende trestammer, ruiner fra steinalderen og figurative skulpturer, kan du oppleve over 20 svært varierte kunstnere og musikere.

Arkitekter bygger scener og bar som vokser organisk i pakt med naturen.
Velkommen til en helt annerledes festival!

– Performance av 20 internasjonale og nasjonale kunstnere.
– Konserter
– Klubb
-Foodtrucks og servering
Trollkrem og Oslo Pilot vil trollbinde deg med Soppen, en to-dagers musikk- og performancefestival i Ekebergparken, 19. og 20. august 2016.

For mer info se her>>
Facebook event her>> 

Kostnad:
300,- NOK for helgepass, 200,- for kun fredag/lørdag (+ billettavgift).
Billett kan kjøpes på festivalområdet!

Artister
Marcel Alcala (US)
Nils Bech (NO)
Genevieve Belleveau (US)
Peter Clough (US)
Elysia Crampton (US)
Dronebrygg (NO)
Zackary Drucker (US)
Casey Jane Ellison (US)
Fellesskapsprosjektet Å Fortette Byen (FFB) (NO)
Marthe Ramm Fortun (NO)
Actually Huizenga (US)
Lisa Lie (NO)
Tyler Matthew Oyer (US)
Jason Martin (US)
La Porscha (US)
Agatha Wara (NO)
Synnøve G. Wetten (NO)
Monica Winther (NO)

Relaterte saker

Eventbilde: Norge i rødt hvitt – og grønt?
tirsdag
11:00

Norge i rødt hvitt – og grønt?

Bookingen er åpen til 17. mai-feiringen!
Nyt dagen med norske sjøkreps og venetiansk cicchetti og god drikke i glasset.

Eventbilde: 17. mai på Christian Radich
tirsdag
11:00

17. mai på Christian Radich

Fantastiske Christian Radich ligger til kai ved Akershuskaia og inviterer til åpent skip 17. mai. Det blir servering av boller, is og kaffe. Grillen tennes, og vi serverer også gode pølser, øl og vin. Med DJ om bord blir det god stemning! Velkommen om bord til en 17. mai litt utenom det vanlige!

Eventbilde: Spaghetti og gelato, ikke bare pølser og is
tirsdag
12:00

Spaghetti og gelato, ikke bare pølser og is

Velkommen til 17. mai på Spaghetteria!
Vi har åpent til lunsj og middag – book bord allerede i dag på www.spaghetteria.no