Arrangementet er fullført.

Sommer på Norsk Folkemuseum hovedbilde
torsdag 

Sommer på Norsk Folkemuseum

Sommer på Norsk Folkemuseum

Opplev lefsebakst, kjøring med hest og kjerre, dyreforing og håndverkere som selger selvlagde produkter fra egne verksteder. 

Sommeren er høytid på Norsk Folkemuseum. Da åpnes hus for publikum mens spellemenn og dansere kommer ut på tun og plasser for å underholde. 

Extreme makeover anno 1700-tallet 
Å kle seg ut er alltid gøy. Å kle seg ut i staselig 1700-talls antrekk er enda artigere. I den fasjonable Chrystiegården får jenter og damer muligheten til å kle seg i selskapskjole fra den tiden da de virkelig visste hvordan man skulle pynte seg. Mandag til fredag kl 14:00.

Folkedans og folkemusikk i Telemarkstunet

Om sommeren vil man oppleve folkedans og folkemusikk nesten uansett når man kommer på besøk til Friluftsmuseet. Hver time fra kl 10.30 til kl 16.30 danses og spilles det i Telemarkstunet. På søndager er det som vanlig danseoppvisning på Festplassen fra kl 14.00.

Omvisninger på engelsk 
Nytt fra i fjor er omvisninger i Friluftsmuseet på engelsk. Omvisningen starter på Torget kl 12.00 og kl 15.00 og gir de besøkende en skikkelig rundreise i verdens eldste Friluftsmuseum. Omvisning er gratis for alle som har løst billett til museet.

Nye skilt – nye tekniske muligheter
For å gi de besøkende en bedre kunnskap om de viktigste tun og hus på museet har det blitt satt opp nye skilt. Skiltene er utstyrt med QR-koder som gjør at publikum selv kan gå i dybden på informasjon om det de finner interessant.

Museet er åpent alle dager kl 10 –  kl 18.

Les mer på Norsk Folkeuseum >>

Relaterte saker

Eventbilde: Dora Thorhallsdottir – Overganger
torsdag
18:00

Dora Thorhallsdottir – Overganger

Overganger er et standup-show om de ulike overgangene i livet, om hvor trøblete de er, men også ofte ufrivillig komiske.

Eventbilde: Dr. Bergland uten grenser
torsdag
19:00

Dr. Bergland uten grenser

Norges morsomste lege – Jonas Kinge Bergland – er klar med nytt standupshow!

Eventbilde: Utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum
fredag

Utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum

Nasjonalmuseet har inntatt Teknisk museum med 27 kunstverk. Noen av dem er opplagte «brudd», mens man kan lure på om andre egentlig alltid har stått på museet.