Arrangementet er fullført.

Sommer på Norsk Folkemuseum hovedbilde
torsdag 

Sommer på Norsk Folkemuseum

Sommer på Norsk Folkemuseum

Opplev lefsebakst, kjøring med hest og kjerre, dyreforing og håndverkere som selger selvlagde produkter fra egne verksteder. 

Sommeren er høytid på Norsk Folkemuseum. Da åpnes hus for publikum mens spellemenn og dansere kommer ut på tun og plasser for å underholde. 

Extreme makeover anno 1700-tallet 
Å kle seg ut er alltid gøy. Å kle seg ut i staselig 1700-talls antrekk er enda artigere. I den fasjonable Chrystiegården får jenter og damer muligheten til å kle seg i selskapskjole fra den tiden da de virkelig visste hvordan man skulle pynte seg. Mandag til fredag kl 14:00.

Folkedans og folkemusikk i Telemarkstunet

Om sommeren vil man oppleve folkedans og folkemusikk nesten uansett når man kommer på besøk til Friluftsmuseet. Hver time fra kl 10.30 til kl 16.30 danses og spilles det i Telemarkstunet. På søndager er det som vanlig danseoppvisning på Festplassen fra kl 14.00.

Omvisninger på engelsk 
Nytt fra i fjor er omvisninger i Friluftsmuseet på engelsk. Omvisningen starter på Torget kl 12.00 og kl 15.00 og gir de besøkende en skikkelig rundreise i verdens eldste Friluftsmuseum. Omvisning er gratis for alle som har løst billett til museet.

Nye skilt – nye tekniske muligheter
For å gi de besøkende en bedre kunnskap om de viktigste tun og hus på museet har det blitt satt opp nye skilt. Skiltene er utstyrt med QR-koder som gjør at publikum selv kan gå i dybden på informasjon om det de finner interessant.

Museet er åpent alle dager kl 10 –  kl 18.

Les mer på Norsk Folkeuseum >>

Relaterte saker

Eventbilde: Norgespremiere på Latter
onsdag
19:30

Norgespremiere på Latter

To musikalske humorister fra to generasjoner, Ole Paus og Jon Niklas Rønning, møtes endelig til sin første store forestilling sammen på Latter, Aker Brygge i Oslo.

Eventbilde: Mat*Larm 2021
torsdag

Mat*Larm 2021

Mat*Larm er en matfestival i Oslo som ønsker å rette fokus på historien bak maten, møtet mellom bonde og kokk, og skape kreative og unike matopplevelser som overrasker deg som gjest.

Eventbilde: Røverstaden stand-up klubb
torsdag
20:00

Røverstaden stand-up klubb

Det blir nye komikere hver uke og fra scenekanten levers det en salig blanding av satire, galgenhumor, dagligdagse frustrasjoner, selvopplevde historier og punchlines.