Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Snikkikk: Kjøkenbenkrealisme hovedbilde
torsdag 

Snikkikk: Kjøkenbenkrealisme

Olaug Nilssen kommer til Litteraturhuset for å lese fra sin nye bok "Kjøkkenbenkrealisme"Sniktitt er et av Litteraturhusets faste arrangementer hvor forfattere kommer og leser fra sine ennå uutgitte bøker. Tirsdag er det Olaug Nilssen sin tur.

Ofrar du barna for eit umenneskeleg karrierejag? Eller er du så dum at du vel vekk karriere, pensjonspoeng og inntekt? Kjøkenbenkrealisme er full av ærlege og usminka historier om familieliv i dag. Du møter heimeverande, deltids- og fulltidsarbeidande og får eit uvanleg innblikk i korleis småbarnsforeldre i dag organiserer kvardagen. Boka handlar òg om trebarnsmora Olaug Nilssen, om hennar veg frå mykje jobbing og reising til å innsjå at ho måtte vera meir heime.

Olaug Nilssen debuterte med romanen Innestengt i udyr i 1998. Sidan den gong har ho skrive bøker i ulike sjangrar. Særleg kjend er Nilssen for romanen Få meg på, for faen, som òg er filmatisert.

Arrangementet er gratis

Les mer om Snikkikk på Litteraturhuset >> 

Relaterte saker

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.