Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Snikkikk: Hauk og due av Henrik Langeland hovedbilde
torsdag 

Snikkikk: Hauk og due av Henrik Langeland

Henrik Langeland på LitteraturhusetSniktitt er et av Litteraturhusets faste arrangementer, hvor forfattere kommer og leser fra sine ennå uutgitte bøker. Henrik H. Langeland leser fra Hauk og Due.

En sensommerdag i 1985 skjer det en ulykke som skal kaste lange skygger inn i Lars og Hauks tidlige voksenliv. Kort tid etter forsvinner Hauk ut av Lars’ liv. Det samme gjør de to andre vennene i barndomsgjengen fra Gulleråsen. Først syv år senere møter Lars dem tilfeldigvis igjen i et bokollektiv på Frogner. Han lever et behagelig liv som kjekk og vellykket jusstudent. Gradvis blir han nødt til å erkjenne hva som faktisk foregikk i tiden etter at Sunniva døde, og hvordan det har formet ham som menneske.

Henrik H. Langeland er særlig kjent for de populære romanene Wonderboy (2003), Francis Meyers lidenskap (2007) og Verdensmestrene (2010). Han har også utgitt sakprosaboken Fortellekunst (2011).

Arrangementet er gratis

Relaterte saker

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.