Arrangementet er fullført.
Hva smaker Danmark? Vi har forsøkt å samle mange av de gode smakene som vi nordmenn forbinder med dejlige Danmark. Lukten av nystekt brød fra bakeriet om morgenen, synet av lekre smørbrød og økologiske råvarer rett fra bonden til bordet. Danmark er også smaken av sommer, så kom til Mathallen i Oslo 9. – 11. mai 2014 og få en forsmak på hva årets sommerferie kan friste med.
Kanskje kan det friste med en lunsjtallerken med spesialiteter fra Tambohus kro, mat fra pop-up-restaurant i Matsalen: Restaurant Bornholm, eller et matkurs der du får lære om tradisjonelle danske delikatesser?
Mer informasjon og påmelding finner du under “Hva Skjer” på våre hjemmesider >>
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.