Smak på akevitt sammen med Halvor Heuch
Halvor Heuch har, som landets fremste destillatør og produktutviklingssjef, i mer enn 20 år spilt hovedrollen for utvikling av norske akevitter. Han har med basis i de historiske akevittene fra 1800-tallet og tidlig 1900-tall utviklet en rekke nye akevitter forankret i tradisjon og fatlagring. Heuch har maktet å videreføre de gamle håndverkstradisjonene basert på fatlagring, med en moderne industriell produksjon.
Halvor Heuchs fanesak har vært å se historie, mat, drikke og kultur i sammenheng. Dette har han i praksis gjort ved å utvikle akevitter som passer til, og profilerer norsk mat og matkultur. Han har utviklet akevitter knyttet til sentrale deler av norsk matkultur.
Aldersgrense 20 år.
Begrenset antall plasser.
Billettpris: kr. 420,- Grupper får automatisk 20% rabatt (gjelder kjøp av min. 10 ordinærpris billetter).
Les mer og kjøp billetter her >>
Billetter til alle scener kan også kjøpes pr. telefon 815 11 777.
Ta med venner og kollegaer til uteserveringen på Mynt. Her kan de tilby en urban og lun atmosfære med utsikt over Kvadraturens tak.
Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.
Er du glad i mote, god musikk og vil treffe andre kreative sjeler å bonde med, er dette eventet for deg!