Arrangementet er fullført.

Smak: Akevitt hovedbilde
torsdag 

Smak: Akevitt

Akevitt - Foto: Espen KlemSmak på akevitt sammen med Halvor Heuch

Halvor Heuch har, som landets fremste destillatør og produktutviklingssjef, i mer enn 20 år spilt hovedrollen for utvikling av norske akevitter. Han har med basis i de historiske akevittene fra 1800-tallet og tidlig 1900-tall utviklet en rekke nye akevitter forankret i tradisjon og fatlagring. Heuch har maktet å videreføre de gamle håndverkstradisjonene basert på fatlagring, med en moderne industriell produksjon.

Halvor Heuchs fanesak har vært å se historie, mat, drikke og kultur i sammenheng. Dette har han i praksis gjort ved å utvikle akevitter som passer til, og profilerer norsk mat og matkultur. Han har utviklet akevitter knyttet til sentrale deler av norsk matkultur.

Aldersgrense 20 år.

Begrenset antall plasser.

Billettpris: kr. 420,-  Grupper får automatisk 20% rabatt (gjelder kjøp av min. 10 ordinærpris billetter).

Les mer og kjøp billetter her >>

Billetter til alle scener kan også kjøpes pr. telefon 815 11 777.

Relaterte saker

Eventbilde: Operaaften: Lengsel og kjærlighet
fredag
19:00

Operaaften: Lengsel og kjærlighet

Cecilie Rønning inviterer musikervenner til operaaften: Dèsirèe Baraula, mezzosopran og Markus Kvits, klaver.
Billetten inkluderer enkel matservering.

Eventbilde: «Operasjon Grefsenkollen 1945»
lørdag

«Operasjon Grefsenkollen 1945»

«Operasjon Grefsenkollen 1945» – en familievennlig, koronavennlig, og råspennende friluftsopplevelse basert på virkelige hendelser fra 2. verdenskrig.

Eventbilde: Digitalt matlagingskurs – spansk aften
lørdag

Digitalt matlagingskurs – spansk aften

Matlagingskurs hjemme på ditt eget kjøkken! I løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av to deilige retter.