Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sløtface hovedbilde
lørdag 
18:00
Parkteatret

Sløtface

Sløtface Supp: Sauropod

Etter stort sett å ha vært på veien i utlandet, er endelig Sløtface klare for en lang norgesturné på nyåret. Lørdag 3. februar kommer de til Parkteatret for å spille to konserter, først en Yngling med fri aldersgrense, og så for publikum over 18 år!

Sløtface ga nylig ut albumet «Try Not To Freak Out» til strålende kritikker både internasjonalt og her hjemme. De siste årene har bandet turnert massivt internasjonalt, både på egne headlinerturneer og som support for The Cribs og Los Campesinos!.

2017 var et stort år for Sløtface allerede før albumet ble sluppet. Stavangerbandet har fått massiv oppmerksomhet i utlandet, med over 6000 avspillinger på internasjonale radiokanaler, inkludert ukentlige fra Annie Mac, Huw Stephens og Phil Taggart på BBC Radio 1 og listing på triple j i Australia. Bandet har blitt hedret av musikksteder og aviser som The Guardian, The Fader, Billboard, NME, Noisey, Rocksound, Paste Magazine, CLASH og Consequence of Sound. Vokalist Haley Shea ble dessuten nevnt som en av de kuleste rockeartistene i verden akkurat nå av musikkmagasinet Kerrang!.

Samtidig har Sløtface, som består av Shea, gitarist Tor-Arne Vikingstad, bassist Lasse Lokøy og trommis Halvard Skeie Wiencke, stadig utmerket her hjemme siden de var med i Urørtfinalen i 2015. Bandet har opptrådt på flere av Norges største festivaler (Øya, Pstereo, Slottsfjell), og sluppet EPene «We’re Just OK» (2014), «Sponge State» (2016) og «Empire Records» (2016) med kontinuerlig støtte fra radiokanaler som NRK P3 og P13.

Da de ga ut albumet «Try Not To Freak Out» sto et samlet internasjonalt og norskt pressekorps bak dem, og hyllet deres poppunk, som verken er redd for å uttrykke holdninger eller meninger. Selv sa Sløtface følgende om plata:

– Det handler om å være i 20-årene og å egentlig ikke vite hva du gjør med livet ditt. Det handler om angst og skyldfølelse, og å alltid kjenne på at det du gjør er litt feil. Akkurat som du alltid er på feil sted.

– Vi ville fortelle de typiske mannlige indie-historiene fra et kvinnelig perspektiv, understreker de.

facebook.com/slotfaceofficial

Oslo-trioen Sauropod har med sine hyperaktive låter og konserter etablert seg som et sterkt innslag i ny norsk rock. Tydelig punkinspirerte låter og tilknytning til DIY-scenene i Oslo kombineres med påfallende stilkombinasjoner som til slutt finner veien ut i deres særegent kompakte trioformat. I tekstene finner vi tematikk som fremmedgjøring, angst, kjærlighet, skjønnhet, samfunnskritikk og ikke minst feminisme.

Bandet er nysignert på Propeller Recordings (Sløtface, Highasakite, Frøkedal m.fl.) og i full gang med slipp av ny musikk. De første singlene har blant annet resultert i god britisk presse og avspilling på BBC1. Av bransjefestivaler kan de, foruten norske by:Larm, Øya og Trondheim Calling, huke av Eurosonic i Nederland, MENT i Slovenia, og en opptreden for nærmere 3000 mennesker på franske Transmusicales. I tillegg har de vært listet på flere utenlandske radiokanaler og gjennomført to europaturneér på kort tid.

facebook.com/sauropodband

(Sløtface foto: Martin Høye)

Ynglingkonsert (for de under 18 år)

Bill. kr. 120,-
Fri aldersgrense,

Ingen alkoholservering.

Les mer og kjøp billetter her >>

For 18 +

Bill.: 240,-

Dørene åpner 21:00

ID: 18

Kjøp billetter her >>

 

 

Relaterte saker

Eventbilde: Panflutes and paperwork – Leken duett med musikk og dans
onsdag
19:30

Panflutes and paperwork – Leken duett med musikk og dans

I Panflutes and Paperwork ser Ingrid Berger Myhre og Lasse Passage på upretensiøst vis på forholdet mellom dans og musikk.

Eventbilde: Oslo Brassfestival
fredag
00:00

Oslo Brassfestival

Festivalen samler brassband fra hele Norge til en konkurranse hvor konsertopplevelsen står i sentrum.

Eventbilde: Only Connect Oslo 2024
lørdag
00:00

Only Connect Oslo 2024

Bli med når Only Connect Oslo inntar byen 25. – 27. april med samtidsmusikk, eksperimentell musikk og lydkunst.