Arrangementet er fullført.

Slemdal Lions inviterer til kunstmesse hovedbilde
søndag 

Slemdal Lions inviterer til kunstmesse

468_2014_10_23_153309

Persbråten skole – Søndag 9. november 2014

Lions Slemdal kan igjen ønske alle velkommen til en flott kunstopplevelse. De følger opp fjorårets suksess, med blant annet 6 forskjellige silketrykk av Pushwagner. Trykkene er fra serien «En dag i familien Mann´s liv», en serie som beskrives som en milepæl i norsk kunsthistorie. De har også i år orginaltrykk av Edvard Munch i prisklasse fra 230.000- 350.00. Titlene her er «Adam & Eva», Kristiania bohem» og «Strindberg». Vi er veldig glade og stolte for at lokale kunstsamlere bruker våres utstilling til å kjøpe og selge bilder, sier Jan Espen Thorvaldsen som er leder av årets Kunstmesse.

I år er det også en egen avdeling med malerier og trykk fra en stor kunstgave klubben fikk i vinter. Her kan du velge blant 80 bilder som alle er priset til en meget gunstig pris, sier Jan Espen Thorvaldsen som er leder for årets kunstmesse. .

«Vi forsøker gradvis å bygge opp en salgsutstillingen som holder et høyt kunstnerisk nivå og som vi håper faller i smak hos et kresent publikum i alle aldere. 
Salgsutstillingen skal være en kombinasjon av nytelse og kjøp. Vi har kunst i alle prisklasser for salg, og her kan de fleste skaffe seg et kunstverk å glede seg over, til en fornuftig pris, sier en entusiastisk Thorvaldsen. 

Tyngden av bilder er fra et 30-talls spennende norske og internasjonale kunstnere. Her kan nevnes Merete Meier, Mari Astrup, Kai Fjell, Andy Warhol og Tina Tobiassen.

Gi deg selv et pusterom i hverdagen og nyt vakker kunst. Persbråten videregående skole med sin åpne arkitektur lager en lys, åpen og moderne ramme på utstillingen. 
» Hele klubben og spesielt Kunstkomiteen i Lions Slemdal har lagt ned et betydelig arbeid i å få fram en utstilling med bredde og kvalitet , sier Thorvaldsen som håper flest mulig finner veien til Persbråten denne helgen.

Tid fra kl. 10.00 – 16.00 

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på dansevandring til naturskjønne Oscarsborg
fredag
18:00

Bli med på dansevandring til naturskjønne Oscarsborg

25. juni inviterer Panta Rei Danseteater til dansevandring og urpremiere i vakre omgivelser på Oscarsborg festning!

Eventbilde: Realness – Bærum Kulturhus
lørdag
19:30

Realness – Bærum Kulturhus

Forestillingen leker med konseptet for reality-TV, og tvinger oss til å konfrontere våre egne fordommer og moralske forfall.

Eventbilde: Lissie – Catching A Tiger: 10 year anniversary
lørdag
20:00

Lissie – Catching A Tiger: 10 year anniversary

Lissie tar med seg låter fra «Catching a Tiger», i tillegg til høydepunkter fra resten av katalogen og inviterer til knallkonsert i Oslos finstue!