Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Slemdal Lions inviterer til kunstmesse hovedbilde
søndag 

Slemdal Lions inviterer til kunstmesse

468_2014_10_23_153309

Persbråten skole – Søndag 9. november 2014

Lions Slemdal kan igjen ønske alle velkommen til en flott kunstopplevelse. De følger opp fjorårets suksess, med blant annet 6 forskjellige silketrykk av Pushwagner. Trykkene er fra serien “En dag i familien Mann´s liv”, en serie som beskrives som en milepæl i norsk kunsthistorie. De har også i år orginaltrykk av Edvard Munch i prisklasse fra 230.000- 350.00. Titlene her er “Adam & Eva”, Kristiania bohem” og “Strindberg”. Vi er veldig glade og stolte for at lokale kunstsamlere bruker våres utstilling til å kjøpe og selge bilder, sier Jan Espen Thorvaldsen som er leder av årets Kunstmesse.

I år er det også en egen avdeling med malerier og trykk fra en stor kunstgave klubben fikk i vinter. Her kan du velge blant 80 bilder som alle er priset til en meget gunstig pris, sier Jan Espen Thorvaldsen som er leder for årets kunstmesse. .

“Vi forsøker gradvis å bygge opp en salgsutstillingen som holder et høyt kunstnerisk nivå og som vi håper faller i smak hos et kresent publikum i alle aldere. 
Salgsutstillingen skal være en kombinasjon av nytelse og kjøp. Vi har kunst i alle prisklasser for salg, og her kan de fleste skaffe seg et kunstverk å glede seg over, til en fornuftig pris, sier en entusiastisk Thorvaldsen. 

Tyngden av bilder er fra et 30-talls spennende norske og internasjonale kunstnere. Her kan nevnes Merete Meier, Mari Astrup, Kai Fjell, Andy Warhol og Tina Tobiassen.

Gi deg selv et pusterom i hverdagen og nyt vakker kunst. Persbråten videregående skole med sin åpne arkitektur lager en lys, åpen og moderne ramme på utstillingen. 
” Hele klubben og spesielt Kunstkomiteen i Lions Slemdal har lagt ned et betydelig arbeid i å få fram en utstilling med bredde og kvalitet , sier Thorvaldsen som håper flest mulig finner veien til Persbråten denne helgen.

Tid fra kl. 10.00 – 16.00 

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Elektrisk afterwork!
fredag
16:00

Elektrisk afterwork!

Elektrisk Afterwork med Bris, en stillegående hel-elektriske båt, er for deg som ønsker en eksepsjonell og sosial avslutning på arbeidsdagen!

Eventbilde: «Skilt pappa sveiper høyre» – Nytt humorshow!
fredag
18:30

«Skilt pappa sveiper høyre» – Nytt humorshow!

Bjørn-Henning er en mester i å finne humor i hverdagslige situasjoner vi alle kjenner oss igjen i. Hva som skjer når en småbarnsfar må finne kjærligheten på nytt – og setter seg som mål å få 1000 matcher på Tinder?