Søk i Aktiv i Oslo

Skrivekurs for bloggere hovedbilde

Skrivekurs for bloggere

 Skjermbilde 2013-06-10 kl. 11.19.46

Blogg litt a! Dette er skrivekurset for deg som vil ta bloggingen til et nytt nivå, samtidig som du blir en stødigere og mer profesjonell skribent. Ender du opp med den skarpeste pennen i bloggjungelen?

Skrivekurset tar for seg flere ulike sjangre, media, tekstformer og strukturer – alt for å inspirere til og bygge opp under bedre bloggtekster. Etter at grunnlaget på plass er det tid for egen bloggskriving.

Over to kvelder vil du stifte nærmere bekjentskap med ditt eget tekstrom – hvor du befinner deg tekstlig. Du lærer å utvikle en ide, å bygge opp en tekst rundt ideen og å skrive målrettet mot en eller flere tydelig definerte mottagere.

Det er ikke nødvendig med din egen blogg og tusen følgere for å delta på kurset, men for å få fullt utbytte av det er det en fordel at du er kjent med begrepet blogging, og er spesielt interessert i hvordan skrive for blogg.

Om kursholder:
Kari Gjæver Pedersen arbeider som tekstforfatter, journalist og forfatter. Hun har utgitt en rekke bøker og skriver innenfor de fleste tekstlige rom – både trykte medier, tv, film og radio. Hun underviser også ved Høyskolen Westerdals.

Kurset koster kr 2200,- inkludert enkel servering og kursbevis.

For mer info: https://www.westerdalskompetanse.no/skrivekurs-for-bloggere/

Påmelding: https://www.westerdalskompetanse.no/pamelding/

Relaterte saker