I februar kan restaurant Hanvsmak friste med skrei, som serveres med tradisjonelt tilbehør til gunstige priser.
Restaurant Havsmak er på høyde med de beste fiske- og skalldyrrestauranter i Norge. Daglig leder Raul Jimenez og Nils Henrik Søberg, er ansvarlige for 10 unge medarbeidere på restaurant Havsmak.
Mandag-fredag
* restauranten: kl. 11:00 – 01:00
* kjøkkenet: kl. 11:00 – 22.00
Lørdag
* restauranten: kl. 12:00 – 01:00
* kjøkkenet: kl. 12:00 – 22.00
Søndag
* stengt
Bli med på Bondens marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.
Gastroteket Vika har Afterwork med DJ hver torsdag og fredag. Kom og få servert nydelig mat og drikke på denne gastropuben med en helt unik atmosfære og stemning.
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.