I februar kan restaurant Hanvsmak friste med skrei, som serveres med tradisjonelt tilbehør til gunstige priser.
Restaurant Havsmak er på høyde med de beste fiske- og skalldyrrestauranter i Norge. Daglig leder Raul Jimenez og Nils Henrik Søberg, er ansvarlige for 10 unge medarbeidere på restaurant Havsmak.
Mandag-fredag
* restauranten: kl. 11:00 – 01:00
* kjøkkenet: kl. 11:00 – 22.00
Lørdag
* restauranten: kl. 12:00 – 01:00
* kjøkkenet: kl. 12:00 – 22.00
Søndag
* stengt
Ta med venner og familie til en smakfull helg ved sjøen.
Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.
Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.