Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Skeiv Weekend på Cinemateket hovedbilde
torsdag 

Skeiv Weekend på Cinemateket

Skeiv Weekend på Cinemateket

For fjerde år på rad kan Cinemateket og Skeive Filmer ønske velkommen til minifestivalen Skeiv Weekend og kick-off for Oslo Pride. 

I år presenterer vi i perioden 15. til 17. juni blant annet høydepunkter som Weekend og Oscarbelønnede Beginners fra fjorårets festival, samt We Were Here, en smakebit på hva som venter publikum under hovedfestivalen 14. – 19. september.

For programoversikt og billettkjøp:

Beginners 
Codependent Lesbian Space Alien Seeks Same 
Recipe for a Killing 
The People I’Ve Slept With 
We Were Here 
Weekend

Les mer om Skeiv Weekend på Cinemateket >>

Relaterte saker

Eventbilde: Sing along-kino x GREASE
torsdag
18:00

Sing along-kino x GREASE

Gjør klar sangstemmen – 14. juli kan du synge for full hals til tidenes sommerfilm når Sentralen inviterer til sing along-kino med den populære sommermusikalen GREASE på storskjerm!

Eventbilde: West Side Story / Sommerkino på SALT
tirsdag
20:00

West Side Story / Sommerkino på SALT

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang.

Eventbilde: Sing along-kino x High School Musical
torsdag
18:00

Sing along-kino x High School Musical

Lengter du også etter et gjensyn med gjengen på East High? Gjør deg klar til å få frem barndomsminnene dine og bli med når vi igjen får synge med Troy og Gabriella. 28. juli setter vi nemlig opp en syng-med versjon av den populære filmen High school Musical 1.