Arrangementet er fullført.

Skei & PT vs. Pånnivågn hovedbilde
lørdag 
20:00

Skei & PT vs. Pånnivågn

skei&ptvspannivagn

 

Skei & PT vs. Pånnivågn 

Med gode terningkast og og supre playlisteplasseringer drar disse rocka «Legender hele veien fra Værnes til Nordland» 
og kritikerroste Hip Hoppere lager trønderliv midt i sivilasjonen.

SKEI & PT
er en Hiphop-gruppe med fullt band i ryggen. Ga i mai ut EPen “Blåveis”, som gikk rett inn på topplistene til iTunes utgivelseshelga, og tittellåta har passert 200 000 avspillinger på Spotify i løpet av sommeren og ble spillelistet på NRK P1 Trøndelag. EPen fikk terningkast 5 i Trønder-Avisa med sitat som: “Tittellåta er det faen hakke meg internasjonalt snitt over!”

PÅNNIVÅGN
ga ut albumet “Mellom alt og ingenting” i fjor vinter, og ble fort stemplet som “den nye trønderrocken” av media, og fikk utelukkende gode anmeldelser for plata. Vant også bransjebladet MusikkPraksis sin “Publikumspris” i 2012. Kommer på nyåret med ny utgivelse. Pånnivågn blir regnet som kultband i Nord-Trøndelag, med svært hengivne fans. Spillestedet Blæst i Trondheim omtalte bandet som “Legender hele veien fra Værnes til Nordland” på sine nettsider.

LØR 11 JAN KL.20.00 CC 100,- 

Relaterte saker

Eventbilde: Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt
fredag
19:00

Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival som arrangeres årlig av avgangsstudentene på bachelorprogrammet ved Barratt Due Musikkinstitutt. 

Eventbilde: Full Spredning – Nationaltheatret
lørdag
18:00

Full Spredning – Nationaltheatret

Nina Lykkes prisbelønte roman Full spredning blir teater. Det handler om våre menneskelige svakheter og tilbøyeligheter – sett med satirikernes skråblikk.

Eventbilde: Konsert og debatt
lørdag
20:00

Konsert og debatt

Nykomponert musikk til historisk tekst med brennaktuell tematikk: Hvordan reagerer vi når naturen er truet og når den truer oss?