Arrangementet er fullført.

Skei & PT vs. Pånnivågn hovedbilde
lørdag 
20:00

Skei & PT vs. Pånnivågn

skei&ptvspannivagn

 

Skei & PT vs. Pånnivågn 

Med gode terningkast og og supre playlisteplasseringer drar disse rocka «Legender hele veien fra Værnes til Nordland» 
og kritikerroste Hip Hoppere lager trønderliv midt i sivilasjonen.

SKEI & PT
er en Hiphop-gruppe med fullt band i ryggen. Ga i mai ut EPen “Blåveis”, som gikk rett inn på topplistene til iTunes utgivelseshelga, og tittellåta har passert 200 000 avspillinger på Spotify i løpet av sommeren og ble spillelistet på NRK P1 Trøndelag. EPen fikk terningkast 5 i Trønder-Avisa med sitat som: “Tittellåta er det faen hakke meg internasjonalt snitt over!”

PÅNNIVÅGN
ga ut albumet “Mellom alt og ingenting” i fjor vinter, og ble fort stemplet som “den nye trønderrocken” av media, og fikk utelukkende gode anmeldelser for plata. Vant også bransjebladet MusikkPraksis sin “Publikumspris” i 2012. Kommer på nyåret med ny utgivelse. Pånnivågn blir regnet som kultband i Nord-Trøndelag, med svært hengivne fans. Spillestedet Blæst i Trondheim omtalte bandet som “Legender hele veien fra Værnes til Nordland” på sine nettsider.

LØR 11 JAN KL.20.00 CC 100,- 

Relaterte saker

Eventbilde: Rhythm danceparty
lørdag
13:00

Rhythm danceparty

I sommer skal vi endelig danse igjen! SALT inviterer til dansebonanza på dagtid! Her kan alle riste løs under åpen himmel sammen med profesjonelle dansere.

Eventbilde: Opplev kvelden på Oslofjorden!
lørdag
19:00

Opplev kvelden på Oslofjorden!

Hver dag i hele sommer kan du bli med på kveldscruise på Oslofjorden med tradisjonell rekebuffet! Turen tar ca. 3 timer, og går forbi Dynafyr, Middagsbukta og Den Norske Opera.

Eventbilde: Konsert: Frida Ånnevik
lørdag
19:00

Konsert: Frida Ånnevik

Høsten 2020 feiret Frida Ånnevik 10 år som artist, utøvende musiker og låtskriver. Denne kvelden kan du oppleve henne fra hovedscenen på SALT.