Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Skarverennet hovedbilde
lørdag 

Skarverennet

Skarverennet er ett av Norges største skirenn, med sine 12.220 deltakere. Rennet har start på Finse og mål på Ustaoset (38km), og med et kortere alternativ mellom Haugastøl og Ustaoset (22km.) Rennet går langs foten av Hallingskarvet.

Tradisjonelt har Skarverennet bred deltakelse fra verdenseliten både i langrenn og skiskyting og hele det øvrige spekteret av langrennsløpere til glade mosjonister i alle aldre. Skarverennet arrangeres av Geilo Idrettslag.

Skarverennet ble første gang arrangert i 1974. I 2013 blir det 40. gang rennet arrangeres. Det er ingen nødvendighet i å være veldig sprek for å delta. Det holder å være en helt gjennomsnittlig ski turist.

Påmelding til Skarverennet her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Nyt sommervarmen i utebadet!
søndag

Nyt sommervarmen i utebadet!

I år kommer det til å skje mange spennende aktiviteter ute gjennom hele sommeren! Hele sommeren 2022 finner du to aktivitetsløyper på utebadet i tillegg hoppetårn, sklie og masse mer.

Eventbilde: Gratis omvisning i Botanisk hage
søndag
13:00

Gratis omvisning i Botanisk hage

Guider tar deg med på en tur i Botanisk hage der de viser fram trær og blomster med fokus på det som er på sitt vakreste akkurat nå. De forteller også om Botanisk hages historie.

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
mandag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!