Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Skaperverksted i Klimahuset: Miljøvennlig karnevalsverksted! hovedbilde
søndag 
12:00
Naturhistorisk museum

Skaperverksted i Klimahuset: Miljøvennlig karnevalsverksted!

Gjør deg klar til miljøvennlig karneval! Denne søndagen kommer tekstilkunstnere fra RELOVE til Klimahuset for å vise deg hvordan du kan designe og sy av klær og tekstiler som ikke lenger er i bruk. Det sys med maskin og for hånd.

RELOVE er en frivillig organisasjon som sprer kunnskap om redesign og reparasjon av klær og tekstiler. De er opptatt av å vise hvordan du kan gjøre en innsats for miljøet ved å bruke dine kreative evner og lage noe du kan være stolt av.

Barn under 9 år må ha følge av en voksen.

Skaperverksted i Klimahuset arrangeres på søndager med ujevne mellomrom og er en kreativ skapende aktivitet kombinert med et miljøbudskap. Skaperverkstedet er inkludert i museumsbilletten.

Les mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Oppdag havet-utstilling
søndag
00:00

Oppdag havet-utstilling

En utstilling som må oppleves av nysgjerrige sjeler i alle aldre. Den skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet.

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
søndag
00:00

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
søndag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.