Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Siri Aurdal “Bølgelengder – rekomponert” hovedbilde
lørdag 

Siri Aurdal “Bølgelengder – rekomponert”

160818-aurdal-grafikk-kulturkalender2

Siri Aurdal, Bølgelengder  – rekomponert

OSLO PILOT er stolte over å ønske velkommen til innvielsen av kunstneren Siri Aurdals skulptur Bølgelengder – rekomponert i Vigelandsparken, lørdag 27. august, kl 14.00. 

Møt opp på plenen mellom Bymuseet og Paviljongen, lytt etter rytmer fra Sykepleiernes Trommekorps og ta del av arrangementet Bølger i parken! Se Facebook event for mer detaljer eller www.oslopilot.no

OSLO PILOT og Kunstnernes Hus har samarbeidet om et prosjekt som omhandler arbeidene til Siri Aurdal (f. 1937). Prosjektet består av en rekke innendørs og utendørs presentasjoner av Aurdals skulpturer og modeller, i tillegg til en bok utgitt av kunstneren Eline Mugaas (f. 1969) som er drivkraften bak prosjektet.

Aurdal er en nytenkende skikkelse i norsk samtidskunsthistorie på grunn av sin eksperimentelle bruk av materialer og monumentale installasjoner hvor publikum har spilt en aktiv og deltagende rolle. Som medlem av den radikale kunstnergruppen GRAS utviklet Aurdal en tilnærming til materialet som kombinerte matematikk med industrielle og organiske former og fremhevet kunstens sosiale og politiske potensial.

 Dette siste stadiet av prosjektet er organisert av OSLO PILOT og Kunstnernes Hus i samarbeid med Vigelands-museet, og skulpturen vises i Vigelandsparken. Skulpturen er blitt produsert av OSLO PILOT og Kunstnernes Hus og vil være tilgjengelig for publikum til 30. november. Skulpturen er plassert mellom Oslo Bymuseum og Paviljongen, nederst i parken mot Frogner Pass.

OSLO PILOT er et toårig prosjekt som utforsker kunstens rolle i og for offentlige rom for å berede grunnen for en fremtidig kunstbiennale. Prosjektet er kuratert av Eva González-Sancho og Per Gunnar Eeg-Tverbakk. OSLO PILOT er initiert og finansiert av Kulturetaten, Oslo Kommune.

Poster design by NODE Berlin

#siriaurdal #kunstnerneshus #oslopilot

 

Relaterte saker