Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Simon og Eiketrærne – svensk drama hovedbilde
søndag 

Simon og Eiketrærne – svensk drama

 

Svensk drama som bygger på Marianne Fredrikssons mest bejublede og elskede roman av samme navn. Den er en internasjonal bestselger, og nå kommer filmen, den første filmatiseringen av bøkene hennes.

Den handler om Simon, som vokser opp i en arbeiderfamilie i utkanten av Göteborg under annen verdenskrig. Til tross for en oppvekst full av kjærlighet føler han seg annerledes og utenfor. Simon er begavet og mot sine foreldres vilje søker han seg til byens høyskole.

Der treffer han Isak, sønn av en formuende jødisk bokhandler som flyttet fra forfølgelsene i Tyskland. De to guttene og deres familiers liv veves sammen samtidig som krigen raser i Europa. Ved krigens slutt begynner Simon å skjønne at det finnes hemmeligheter i familien – hemmeligheter som tar ham ut i Europa og som kommer til å forandre hans liv for bestandig.

Simon og Eiketrærne har premiere på Oslo Kino og SF Kino 25. desember.

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sing along-kino x GREASE
torsdag
18:00

Sing along-kino x GREASE

Gjør klar sangstemmen – 14. juli kan du synge for full hals til tidenes sommerfilm når Sentralen inviterer til sing along-kino med den populære sommermusikalen GREASE på storskjerm!

Eventbilde: West Side Story / Sommerkino på SALT
tirsdag
20:00

West Side Story / Sommerkino på SALT

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang.