Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Side Scener Presenterer: Lys i Mørketida || Jul på Uhørt hovedbilde
tirsdag 
20:00

Side Scener Presenterer: Lys i Mørketida || Jul på Uhørt

ntso

Christina Benedicte Tindvik Strøm er fra Ørland i Sør-Trøndelag. Hun er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Musikkteaterhøgskolen. Christina har også ett år påbygning dans fra Bårdar i Bergen. Hun jobber nå som koreograf og sanginstruktør i Nittedal Teater. Til våren ser du henne som nonne i ”Sound of Music” på Kilden, der hun har praksisplass. Under studiet har hun medvirket som ensemble i ”Sweet Charity” på Soria Moria, hatt rollen Joanie i ”Blanke Messingen” på Chat Noir og vært ensemble i ”Sunday in the park with George” på Chat Noir.

Stefan Vincent Strømnes er fra Sandefjord. Han er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Bårdar International. I november spilte han rollen Alfred i ”Jonas i jungelen” i den selvproduserte forestillingen på Hamar. Under studiet har han spilt rollen Jimmy i ”Grand Hotel” på Christiania Teater, han spilte for over 60 000 publikummere som ensemble i ”Billy Elliot” på Folketeateret 2014/2015. I fjor spilte han rollen som Malcome i sin eksamensforestilling ”Blanke Messingen” på Chat Noir.

Thale Krogtoft Jensen er fra Bodø. Hun er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Bårdar International. Thale har også en faglærerutdanning i musikk fra Universitetet i Nordland, pluss Complete Vocal Academy fra CVI i Danmark. Under studiet har hun vært understudy Død Mor, samt ensemble i ”Billy Elliot” på Folketeateret, hun var også Mama/ensemble i konsertversjonen av Dog Fight i vår. Hun spilte Raffela i ”Grand Hotel” på Christiania teater i juni, i januar spilte hun Hønrietta/DOT i ”Honk!”.

OM KONSERTEN
”Lys i mørketida”
Når året er på hell, og mørketida brer seg ut over det lille, men store landet vårt, gjør vi klar reinsdyrene for å dra ut og lyse opp førjulstiden med konserten ”Lys i mørketida”. Med sleden i gir reiser vi bredt og smalt, langt og kort til de stedene vi er mest glade i.
Musikalartistene Christina Strøm, Stefan Strømnes og Thale Krogtoft utgjør SideScener, som i samarbeid med banjoisten Mikael Jonassen drar på turné til hjembyene våre. Vi vil skape et pusterom med latter og sang i en ellers hektisk førjulstid. Mens praten går livlig over glassene farger vi julemusikken med nye og gamle norske tekster.

Den beste julegaven er den vi deler med andre, og vi gleder oss til å dele den med deg!

CC: 100,-
ID: 20-år

Relaterte saker