Arrangementet er fullført.

Showcase med Charlotte & The Co-Stars på Pokalen hovedbilde
onsdag 
21:00

Showcase med Charlotte & The Co-Stars på Pokalen

ntso

Showcase med Charlotte & The Co-Stars på Pokalen

Da er det duket for fest og ny rå sensuell rock fra Charlotte & The Co-Stars. Dette vil du ikke gå glipp av om hjertet ditt slår for tidløs berusende kvalitetsmusikk .

Charlotte & The Co-Stars er i gang med å spille inn sitt 3 album og vil dele ca 80 % av låtene som blir å finne på det med dere denne vårkvelden.

Her er video for den siste singelen Listen To My Soul:
https://www.youtube.com/watch?v=F_zE91-Ko9U

Oslo-bandet har siden 2003 opparbeidet seg et knallsterkt rykte og en voksende fanskare, ikke minst takket være sine kritikerroste album Win Love Win (2007) og No-Tell Motel (2011) samt intensive liveopptredener på bl.a Norwegian Wood og Hove festivalen.

C&TCS deler musikalske preferanser og har pleiet nær kontakt med band som Madrugada, Ricochets og My Midnight Creeps. Det gir seg utslag i musikken, som er preget av støvete amerikanske highways og et gitartungt, men twangy lydbilde som toppes av vokalist og låtskriver Charlotte Jacobsens sterke og dynamiske stemme.

I 2011 var bandet tilbake med andrealbumet No-Tell Motel med ny produsent Cato ”Salsa” Thomassen (Madrugada, Sivert Høyem).

Blant albumets mange høydepunkt var Players in a Drag, en duett med Ebbot Lundberg, frontmann i The Soundtrack of Our Lives som også ble brukt i filmen “Arme Riddere” som gikk på kino over hele landet

Charlotte & The Co-Stars hadde også med låta «Amsterdamned» i den kritikerroste norske filmen «Brev til kongen» av Hisham Zaman som hadde premiere 17 januar i år.

Siden siste album har bandet spilt inn nye låter. Materialet er en videreutvikling av bandets musikalske retning, men med nye medlemmer.
Albumet er ventet utgitt 2014.

Besetning
Charlotte Jacobsen, vokal, gitar
Håkon Eng, gitar
Magnus Lie, bass
Kenneth Andersen, trommer
Håkon Andreas Møller, keyboard
Tina Strickert, kor/perk

www.charlotteandthecostars.no


Maridalsveien 13
0178 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
torsdag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus
torsdag
19:30

Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus

En av våre aller største visekunstnere leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av.

Eventbilde: Oslo Operafestival 2021 – Festivalåpning
fredag
18:00

Oslo Operafestival 2021 – Festivalåpning

Oslo Operafestival har sin 16. åpningskonsert som et av arrangementene under Oslo Kulturnatt. Her får vi møte de kommende stjerneskuddene på operahimmelen.