Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Senior ceili – irsk dans for deg over 60! hovedbilde
onsdag 
14:00

Senior ceili – irsk dans for deg over 60!

ntso

Sound-Irish Dance Factory arrangerer kurs i irsk dans for deg over 60! Vi går gjennom gruppedanser i irsk dans, basert på enkle grunntrinn. Du trenger verken danseerfaring eller dansepartner.
Kurset starter onsdag 27. januar kl 14-15.30 i Kongensgate 16, 3. etasje, der vi har eget dansestudio. Kurset går 10 uker og koster 1000 kr. Gratis prøvetime!
Irsk dans er en morsom og sosial danseform, og i denne danseøkten trener vi både koordinasjon, balanse og muskler i armer og bein. Bli med på en morsom danseøkt – godt for kroppen, sunt for hjertet, bra for humøret!

Relaterte saker

Eventbilde: Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts
lørdag
21:00

Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts

«House of Bredsmules» tar over lørdagskvelden i Pyramiden på SALT med Viewingparty av den seneste sesongen med RuPauls DragRace. I tillegg til videostream av ukas episode, disker artistene opp med et nytt live-show før hver episode.

Eventbilde: Tropenatt: Klubb & DJ hver lørdag i juli
lørdag
21:00

Tropenatt: Klubb & DJ hver lørdag i juli

Dans deg inn i julis tropenetter på Brød & Sirkus. Ett av få utesteder og klubber som holder åpent gjennom sommeren, og hver lørdag vil de sørge for en deilig klubbsommer!

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
onsdag

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.