Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sebastian Emes @Oslo Street Food hovedbilde
fredag 
23:00

Sebastian Emes @Oslo Street Food

Gjennom to NM-titler og over 12 års erfaring har Sebastian også kjent som FMC bevist at han er blant toppen av klubb DJene i landet. Han har vunnet Red Bull sitt NM (3style) for DJs to ganger på rad, og han produserer spennende elektronisk musikk innen house & dance sjangeren og er aktuell med sin nye single “Making Me (Feel Good). Han er også norsk representant for den internasjonale dj-organisasjonen DJcity og fast DJ på Stjernekamp.

Han skiller seg ut med ferdigheter på platespillere, live mashups, tekniske fremføring og energiske scenetilværelse. Dette har gjort han ettertraktet både på klubb og festivalscener gjennom årene (Over Oslo, Hove, Øya-natt, Skral, Slottsfjell).

Han har turnert med Karpe Diem, Cezinando, Sandra Lyng og er fast turné DJ for artist Son of Light. Han har og regelmessige spillejobber i utlandet, der han blant annet har spilt på en av Moskva sine største klubber «Gypsy». Han har også spilt i over 25 ulike land og er på det sveitsiske DJ-managementet “STRAIX”.

Fredag 5. august kl. 23:00 – 03:00.

Relaterte saker

Eventbilde: Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M
tirsdag
19:00

Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M

Komikerne Marlene Stavrum, Martha Leivestad og Maria Stavang vil gjennom kvelden gi deg impro, sketsjer, standup, karakterer og roast, og kanskje de også trenger hjelp? Hvem vet!

Eventbilde: Jule-milonga i Sofienberg kirke!
fredag
19:00

Jule-milonga i Sofienberg kirke!

Bli med å feire julemesse med en stor tangofest i den fantastiske Sofienberg kirke. Det blir en magisk natt med spesiell mat.