Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Satyricon med releasekonsert på KLP-taket i Barcode hovedbilde
fredag 

Satyricon med releasekonsert på KLP-taket i Barcode

Et av Norges største black metal-band velger igjen utradisjonelle veier ved å invitere 300 heldige blodfans og gjester til plateslipp på taket av Barcode – i samarbeid med pensjonsforvalteren KLP og Barcode.

– Dette albumet blir enten starten på noe nytt, eller mitt aller siste album. Musikken er veldig mørk, åndelig og fylt med selvtillit og energi, sier frontfigur og vokalist Sigurd Wongraven i Satyricon.

Som et av verdens mest kjente black metal-band, særpreges Satyricon av sine utradisjonelle kunstneriske grep innenfor sjangeren. Deres unike musikalske uttrykk, har skaffet dem store fanskarer i mange land på flere kontinenter.

Fansen får feste med bandet

300 heldige gjester og fans får altså oppleve Satyricon live på KLP-taket, men konserten vil også bli streamet live til fans over hele verden før bandet legger ut på en omfattende verdensturné. Satyricon vil spille låter fra det nye albumet, “Deep calleth upon Deep” og det vil bli flere gjesteopptredener. Etter konserten holder Vaaghals restaurant og Stock restaurant i Barcode etterfester, hvor bandet selv vil være tilstede.

Vil du vinne billetter? Følg barcodeoslo på Facebook for mer informasjon om hvordan du kan delta i konkurransen.

Et helt spesielt konsertsamarbeid

Satyricon, KLP og Barcode fant hverandre i ønsket om å skape en enestående og overraskende konsertopplevelse for fansen.

– Vi bidrar som vertskap for Satyricons releasekonsert for å vise hvordan Barcode vokser frem som et område fylt av spennende opplevelser, varierte tilbud, kultur og kontraster. Her er alle velkomne – enten man elsker opera eller black metal, sier Caroline Klein Nilsen, markedsansvarlig i Oslo S Utvikling.

– Når vi låner ut KLP-taket som konsertarena for Satyricon, bruker vi anledningen til å få frem kulturarbeidernes viktige arbeid. Det de gjør for å gi alle oss andre ny innsikt, store opplevelser, trøst, glede og energi er svært verdifullt og inspirerer også oss i vår jobb med å ta vare på dem og andre viktige yrkesgrupper, sier Gro Myking, Konserndirektør i KLP.

Et av Norges største black metal-band velger igjen utradisjonelle veier ved å invitere 300 heldige blodfans og gjester til plateslipp på taket av Barcode – i samarbeid med pensjonsforvalteren KLP og Barcode.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Minikonsert med Samspill: Luciano Amatte
torsdag
15:30

Minikonsert med Samspill: Luciano Amatte

Luciano Amatte kommer fra Buenos Aires i Argentina, og spiller oud og afghansk rabab. Denne minikonserten er en del av en konsertserie i samarbeid med Samspill.

Eventbilde: Torsdager med Simple Jonnys Jazz!
torsdag
19:00

Torsdager med Simple Jonnys Jazz!

Brødrene Bergh byr på stemningsfull jazzmusikk, midt på Karl Johan, hver torsdag!

Eventbilde: Jason Derulo kommer til Oslo!
fredag
18:30

Jason Derulo kommer til Oslo!

Få med deg showet til en av de mest dynamiske popartistene i verden!