Arrangementet er fullført.

Sankthansfester og Sankthansfeiring 2012 hovedbilde
lørdag 

Sankthansfester og Sankthansfeiring 2012

Sankthansfester og Sankthansfeiring 2012

St. Hansaften er kanskje en av de koseligste feiringene vi har. Riktignok overgår våre svenske naboer oss en høy gang hva feiring angår, men vi er da ikke helt borte vi heller. Sankthansaften markerer starten på skoleferien for barn og ungdom, og vi feirer årets lengste og lyseste dag.

Den vanligste måten å feire Sankthans på, er med grilling og et skikkelig bål. I perioden 15. april – 15. september er all bruk av åpen ild forbudt, men du kan for eksempel dra til en av Oslo og omegns mange permanente bålplasser, der det er lov å tenne bål året rundt.

For å kunne brenne bål på Sankthansaften må man ha tillatelse fra brannvesenet. Fristen for å søke er satt til to uker før Sankthansaften. Les mer og søk om tillatelse her >>

DNT arrangerer Klatresamling og St. Hansfeiring

For en helg med vertikale gleder og bålkos tar vi turen til Valhest lørdag kl 10:30 fra Flotmyr. Det blir en times gange til veggen som har ruter til alle nivå. Telting/bål i nærheten. De som vil bli med/komme etter for bare tur/feiring er hjertelig velkomne!
Påmelding: Tlf.: 52 71 53 11. Turkoordinator: Astrid Hope tlf. 915 81670

Relaterte saker

Eventbilde: Utendørsteater: Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken
lørdag
12:00

Utendørsteater: Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken

«Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken» er en koronavennlig vandreforestilling som foregår utendørs.

Eventbilde: Omvisning i Ekebergparken
lørdag
13:00

Omvisning i Ekebergparken

Få kulturelt påfyll utendørs! Ekebergparkens skulpturvandring kombinerer vakkert landskap, skulpturer av høy kvalitet og historie.

Eventbilde: Freddy frisør – 50 år på Grønland
søndag

Freddy frisør – 50 år på Grønland

50 år har hverdagshelt og frisør Freddy Larssen klippet fra salongen sin på Grønland. Nå er tiden moden for å hedre mannen bak institusjonen «Freddy frisør».