Arrangementet er fullført.

Sankthansfester og Sankthansfeiring 2012 hovedbilde
lørdag 

Sankthansfester og Sankthansfeiring 2012

Sankthansfester og Sankthansfeiring 2012

St. Hansaften er kanskje en av de koseligste feiringene vi har. Riktignok overgår våre svenske naboer oss en høy gang hva feiring angår, men vi er da ikke helt borte vi heller. Sankthansaften markerer starten på skoleferien for barn og ungdom, og vi feirer årets lengste og lyseste dag.

Den vanligste måten å feire Sankthans på, er med grilling og et skikkelig bål. I perioden 15. april – 15. september er all bruk av åpen ild forbudt, men du kan for eksempel dra til en av Oslo og omegns mange permanente bålplasser, der det er lov å tenne bål året rundt.

For å kunne brenne bål på Sankthansaften må man ha tillatelse fra brannvesenet. Fristen for å søke er satt til to uker før Sankthansaften. Les mer og søk om tillatelse her >>

DNT arrangerer Klatresamling og St. Hansfeiring

For en helg med vertikale gleder og bålkos tar vi turen til Valhest lørdag kl 10:30 fra Flotmyr. Det blir en times gange til veggen som har ruter til alle nivå. Telting/bål i nærheten. De som vil bli med/komme etter for bare tur/feiring er hjertelig velkomne!
Påmelding: Tlf.: 52 71 53 11. Turkoordinator: Astrid Hope tlf. 915 81670

Relaterte saker

Eventbilde: Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus
torsdag
19:30

Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus

En av våre aller største visekunstnere leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av.

Eventbilde: Oslo Operafestival 2021 – Festivalåpning
fredag
18:00

Oslo Operafestival 2021 – Festivalåpning

Oslo Operafestival har sin 16. åpningskonsert som et av arrangementene under Oslo Kulturnatt. Her får vi møte de kommende stjerneskuddene på operahimmelen.

Eventbilde: Oslo Operafestival presenterer operaperler
fredag
21:00

Oslo Operafestival presenterer operaperler

Opera til folket byr på Operaperler i Oslos eldste og minste kulturhus, Gamle Raadhus Scene. Her blir det både tårer og latter!