Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

RYKTE setter opp “Alt var bedre før” hovedbilde
onsdag 

RYKTE setter opp “Alt var bedre før”

Skjermbilde 2014-01-30 kl. 14.04.21

RYKTE (Rykkinn Teater) setter opp:

Alt var bedre før

av Erik Borchsenius

“Alt var bedre før” påstår noen av skikkelesene i RYKTEs nye forestilling, og det ble dermed navnet på dette stykket, skriver Rykkinn Teater i sitt presseskriv. 

– En kjernefamilie er på ferietur til Kreta. Mor og far beundrer de gamle byggverkene, mens tenåringene Hans og Grete heller vil sitte ved bassengkanten med nettbrettene sine. Men uante farer lurer i den gamle labyrinten, der kong Minos vanskapte sønn Minotaurus, halvt mann, halvt okse, levde. Barna lokkes på avveie av en stygg, gammel kjerring som lover dem dataspill og nye apper når de ikke vil ha kaker og sukkertøy. I jakten på de bortkomne barna møter foreldrene en flott kar som de tror er en av turistguidene, utkledt som en gresk helt med skjold og sverd. Han vet ikke noe om barna, men forsikrer om at han skal ta livet av den forferdelige oksen, så ikke jomfruer stadig må bøte med livet for å stilne Minotaurus’ sult. Her er Grimms eventyr, greske sagn og mytologi, og andre karakterer med i dette humoristiske stykket, ispedd dans og fengende musikk. Sett deg til rette og la alt det fantastiske åpenbare seg, forteller Rykkin Teater i sitt presseskriv. 

RYKTE (Rykkinn Teater) er et amatørteater som startet i 2000, og de har årlig satt opp selvskrevne stykker. Teatret har profesjonelle regisører og koreografer, og regien på stykket “Alt var bedre før” er det Erik Borchsenius selv som står for. Teatret har 31 medlemmer med et alderspenn på 14-73 år. Medlemskap i RYKTE er åpent for alle over tolv år. 

“Alt var bedre før” har premiere i Lille Scene i Bærum kulturhus 5. februar klokken 19.00, og vises også 6. og 7. til samme tid. 8. og 9. februar begynner forestillingen 17.00. 

Billetter kjøpes på telefon: 815 11 777 eller på https://www.baerumkulturhus.no

Relaterte saker

Eventbilde: Musikklek for 4 – 5 åringer
fredag
00:00

Musikklek for 4 – 5 åringer

Musikklek er et populært tilbud for barn født i 2017 og 2018. Oslo Kulturfabrikk har undervisning ukentlig på Smestad skole og Vålerenga skole.

Eventbilde: Kontaktlek 3-6 år
lørdag
12:00

Kontaktlek 3-6 år

Øvelsene baserer seg på dans og er med på å trene barnets koordinasjon, balanse og styrke. Leken stimulerer barnets og den voksnes kreativitet og glede ved fysisk aktivitet sammen.

Eventbilde: Bootyswing Burlesque varieté show @SALT
lørdag
19:00

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater.