Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Russlandsdager på Litteraturhuset hovedbilde
torsdag 

Russlandsdager på Litteraturhuset

russlandsdager på Litteraturhuset i april

For tredje år på rad arrangerer Foreningen Petrusjka Russlandsdager i Oslo. Her kan du stifte nærmere bekjentskap med et eksklusivt utvalg av samtidsforfattere og deres bøker.

Anledningen er igjen lanseringen av tre nye bøker i Cappelen Damms Petrusjka-serie med russisk samtidslitteratur. Men nå som tidligere ønsker de også å presentere andre utgivelser av russisk litteratur på norsk. Fem russiske forfattere og to bloggere har tatt turen til Oslo for å bidra under Russlandsdagene. Foreningen Petrusjka takker Institusjonen Fritt Ord, Norsk Kulturråd, Cappelen Damm, Solum Forlag, Arneberg Forlag, Oktober Forlag, NUPI, Norsk PEN, Norsk-russisk kultursenter, The Future of Russian m.fl.

Alt er gratis og alle arrangementer foregår i Litteraturhusets lokaler om ikke annet er oppgitt. Flere detaljer i programmet for Russlandsdagene 2012.

Les mer om programmet for Russlandsdager på Litteraturhuset >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.