Søk i Aktiv i Oslo

Rushes – gjesteopptreden på Operaen hovedbilde

Rushes – gjesteopptreden på Operaen

Komikk og kabaret, stumfilm og sirkus, absurditet og akrobatikk er noe av det du får oppleve i danseforestillingen Rushes.

Nå kommer det anerkjente israelske kompaniet Inbal Pinto og Avshalom Pollaks til Operaen. Med seg har de smakebiter fra sitt rike repertoar, samt verket Rushes skapt av Inbal Pinto, Avshalom Pollak og Robby Barnett fra det amerikanske Pilobolus Dance Theater. Her er seks eksentriske karakterer og tolv dansende stoler i et verk omtalt som et isolert samfunn av knuste drømmer. Da det ble vist i Stavanger konserthus i fjor, skrev Stavanger Aftenblad: “Med sin utsøkte stilblanding og koreografiske oppfinnsomhet viser kveldens forestilling atter en gang at dette kompaniet er noe helt for seg selv.”

Forestilling kl 19:30 begge dager.

Les mer på Operaen >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: Jubileumsforestilling på Bærum Kulturhus
lørdag
18:00

Jubileumsforestilling på Bærum Kulturhus

Jubileet blir markert med en storslått forestilling med dans og musikk fra Bærums brede og rike kulturliv.

Eventbilde: DJ Kimbo x Liv & Røre
lørdag
22:00

DJ Kimbo x Liv & Røre

DJ Kimbo er klar for å ta nattklubb-viben fra terrassen til dansegulvet. Denne gangen arrangerer de Lørenskogs neste store danseevent!

Eventbilde: Prøv babydans på Sentralen!
mandag
13:00

Prøv babydans på Sentralen!

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.