Søk i Aktiv i Oslo

Rushes – gjesteopptreden på Operaen hovedbilde

Rushes – gjesteopptreden på Operaen

Komikk og kabaret, stumfilm og sirkus, absurditet og akrobatikk er noe av det du får oppleve i danseforestillingen Rushes.

Nå kommer det anerkjente israelske kompaniet Inbal Pinto og Avshalom Pollaks til Operaen. Med seg har de smakebiter fra sitt rike repertoar, samt verket Rushes skapt av Inbal Pinto, Avshalom Pollak og Robby Barnett fra det amerikanske Pilobolus Dance Theater. Her er seks eksentriske karakterer og tolv dansende stoler i et verk omtalt som et isolert samfunn av knuste drømmer. Da det ble vist i Stavanger konserthus i fjor, skrev Stavanger Aftenblad: “Med sin utsøkte stilblanding og koreografiske oppfinnsomhet viser kveldens forestilling atter en gang at dette kompaniet er noe helt for seg selv.”

Forestilling kl 19:30 begge dager.

Les mer på Operaen >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: Kontaktlek 3-6 år
lørdag
12:00

Kontaktlek 3-6 år

Øvelsene baserer seg på dans og er med på å trene barnets koordinasjon, balanse og styrke. Leken stimulerer barnets og den voksnes kreativitet og glede ved fysisk aktivitet sammen.

Eventbilde: HOETELL med Silje & Christine
lørdag
23:00

HOETELL med Silje & Christine

Forvent rap, forvent trap, forvent R&B, bass og baddies når Christine Dancke og Silje Larsen Borgan spiller opp til dans som Hoetell!