Søk i Aktiv i Oslo

Rulleskirenn i Sørkedalen hovedbilde

Rulleskirenn i Sørkedalen

Rulleskirenn - SkiforeningenSkiforeningen arrangerer rulleskirenn i Sørkedalen. Løypa starter ved Årnes i Sørkedalen og følger Sørkedalsveien mot Bogstad, forbi Bogstad Gård og til kryss Sørkedalsveien/Ankerveien. Deretter følges Ankerveien hele veien opp til matbutikken ved Besserud.

Videre følges Holmenkollveien til man går inn i Holmenkollen Nasjonalanlegg ved Kongeveien. Her vil det bli en liten runde i løypene før det er mål på Kollentorget utenfor Skimuseet.

Alle deltakere må ha hjelm og refleksvest. Det skal benyttes klassiske ski. Det er ingen restriksjoner i forhold til hjul.

Påmelding
Nettpåmeldingen er åpen til onsdag 21. september kl 24.00. Det er også mulighet for etteranmelding ved start på Årnes fra kl 15.00-16.00 mot kr 50,- i ekstra gebyr. Her kan du melde deg på .

Relaterte saker

Eventbilde: Ridetime for øvede ryttere hos EKT
lørdag
14:00

Ridetime for øvede ryttere hos EKT

Hver lørdag holder EKT ridetime for øvede ryttere, hvor du som har god rideerfaring kan melde deg på for en undervisningstime med en av våre dyktige ridelærere. Her kan du få frisket opp dine rideferdigheter, eller få utviklet deg videre i grunnleggende dressur.

Eventbilde: Ridetime for nybegynnere hos EKT
lørdag
15:00

Ridetime for nybegynnere hos EKT

Ridetime for nybegynnere er et tilbud til alle som vil ri. Timen er tilpasset nybegynnere. Ridetimen foregår på ridebane med rideinstruktør.

Eventbilde: Ridetime for lett øvede hos EKT
lørdag
16:00

Ridetime for lett øvede hos EKT

Timen for lett øvede er et tilbud til ungdom fra 12 år og oppover. Undervisning i grunnleggende dressur med muligheter for kavalett og bomarbeid.