Arrangementet er fullført.

Røverstaden Stand-up Klubb hovedbilde
fredag 
17:00
Røverstaden

Røverstaden Stand-up Klubb

Hver fredag får Røverstaden besøk av en bukett med komikere som starter helgen med et smell. Det blir gode punchlines og masse energi! 9. oktober er det Martin Due, Joakim Ljønes, Marko Cvitanovic, Markus Vangen og Joachim Eikeri som skal underholde publikum. Lars Hansen er konferansier.

Dører: 17:00
Show: 20:00

Det er gratis inngang, men bord må reserveres på forhånd. Send mail til bar@roverstaden.no. Cin Cin Pizzeria er åpent, og det er mulig å spise både før og under showet.

LARS HANSEN
Lars Hansen har holdt på med stand-up i flere år, og med masse energi og godt humør høster han latter og applaus hos et bredt publikum. Med en stor kunnskapsbank og en unik evne til improvisasjon, evner han å lire av seg vittigheter ene og alene basert på publikumsdialog. Når Lars ikke står på scenen, er han å finne i redaksjonen som tekstforfatter hos flere større tv-produksjoner.

MARTIN DUE
Martin Due begynte sin stand-up-karriere i 2019 og har siden vært å se på de fleste av Oslos scener, samt i Lillestrøm og Bodø. Han har en ærlig og avslappet stil på scenen, og tar deg med langt inn i sitt tøffe liv som bærumsgutt med et lurt smil. Han ser ut som en siviløkonom, men kan mer enn Excel og Power Point. Du har kanskje sett han på Tinder. En å følge med på i tiden som kommer!

JOAKIM LJØNES
De siste tre årene har Joakim Ljønes vært jevnlig å se på stand-up-scener rundt om i landet. Under koronapandemien har han trukket seg tilbake, gått inn i seg selv og zoomet med en vis munk i Tibet. Nå mener han at han har funnet formelen på verdens beste stand-up. Kom og se om han har rett, eller om han bare har gått i en isolasjonspsykose.

MARKO CVITANOVIC
Marko Cvitanovic er en komiker fra Sandefjord/Oslo. På den korte tiden han har drevet med stand-up har han allerede stått på klubber som Ricks i Bergen, Grottene i Stavanger og en håndfull klubber i Oslo og andre norske byer. Hans humor er preget av gøyale observasjoner og selvironi som mange kan kjenne seg igjen i.

MARKUS VANGEN
Markus er student og programleder i Norges største lokalradio. Humoren hans baserer seg på artige og selvironiske observasjoner fra hverdagen. Markus er også prestesønn, så du skal ikke se bort ifra at du får en liten innføring i prestesønntilværelsen anno 2018.

JOACHIM EIKERI
Joachim Eikeri er guds gave til kvinnen, bare synd for han at gud ikke finnes. Joachim tar deg med til grenseland, men har en egen evne til å snu vitsene i siste sekund. Slik balanserer han en god dose ironi og mørke. Vi er alle sikre på at når han engang dør, så skal han emosjonelt, fysisk og mentalt dominere St. Peter på den måten du bare har lest om. Vel møtt, dette blir søtt!

Relaterte saker

Eventbilde: Naturhistorisk juleverksted
søndag
10:00

Naturhistorisk juleverksted

Ta en naturhistorisk avstikker fra julestresset! Vi kan blant annet by på et unikt juleverksted hver søndag i desember før jul, julepyntet museumsbutikk og julegrøt i kafeen.

Eventbilde: Bondens Marked – Bærums Verk
søndag
12:00

Bondens Marked – Bærums Verk

På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra bonden. Produktene du kan få kjøpt vil variere gjennom sesongen og fra marked til marked.

Eventbilde: Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!
søndag
14:00

Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!

På denne turen viser Oslo Street Art Tours’ erfarne guider deg noen av de beste eksemplene på gatekunst og graffiti i Oslo.