Søk i Aktiv i Oslo

Rossman @SALT hovedbilde
onsdag 
19:30
SALT Arena

Rossman @SALT

Rossman fra Karmøy har vært aktiv på de norske konsertscenene i en årrekke, og begynner nå for alvor å etablere seg som sang og dans-mann.

Rossman startet sommeren 2020 med det ambisiøse prosjektet om å spille konsert i alle Norges kommuner og har siden det vært en av Norges travleste live-artister. I skrivende stund er det gjennomført 112/356 konserter, og nå kommer han med fullt band til SALT for å hente den gode stemningen fra landeveien inn til hovedstaden!

– Med fullt band kan du forvente et americana/rocke-orkester på seks mann med boogie-woogie piano, ansiktsmeltende gitarsoloer og historier fra veien. En kombinasjon av gode, ofte morsomme tekster og en rå spilleglede med et band som gir assosiasjoner til The Band og The E-Street band gjør at dette er en populær og humørfylt konsertopplevelse for folk flest som liker god musikk.

Bandet består av: Rossman – gitar, banjo, munnspill, vokal Auver Gaaren – Piano Edvard Sundquist – Gitar Mahias Steffensen – Bass Håvard Kværne Hansen – Trommer Øystein Heide Aadland – Orgel

Aldersgrense: 20 år.

Relaterte saker

Eventbilde: Agnostic Front @SALT
onsdag
20:00

Agnostic Front @SALT

Agnostic Front er kjent som «the godfathers of hardcore». Påvirket av punk-ånden, fant Agnostic Front raskt sin helt unike sound, dominert av fengende melodier, karakteristisk og aggressiv tromming – toppet med Roger Mirets vokal.

Eventbilde: Gratiskonsert med Hkeem 30. juni, billetter i døra!
torsdag
17:00

Gratiskonsert med Hkeem 30. juni, billetter i døra!

Du som er ung (13–18 år) i Oslo inviteres til en kveld stappfull av musikk, læring og moro!

Eventbilde: Endelig er tiden for TROPICAL FEELING her!
fredag
21:00

Endelig er tiden for TROPICAL FEELING her!

Start helgen med TROPICAL FEELING, en fest der du kan danse og ha det gøy til DJ og live band hele natten!