Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Rossman @SALT hovedbilde
onsdag 
19:30
SALT Arena

Rossman @SALT

Rossman fra Karmøy har vært aktiv på de norske konsertscenene i en årrekke, og begynner nå for alvor å etablere seg som sang og dans-mann.

Rossman startet sommeren 2020 med det ambisiøse prosjektet om å spille konsert i alle Norges kommuner og har siden det vært en av Norges travleste live-artister. I skrivende stund er det gjennomført 112/356 konserter, og nå kommer han med fullt band til SALT for å hente den gode stemningen fra landeveien inn til hovedstaden!

– Med fullt band kan du forvente et americana/rocke-orkester på seks mann med boogie-woogie piano, ansiktsmeltende gitarsoloer og historier fra veien. En kombinasjon av gode, ofte morsomme tekster og en rå spilleglede med et band som gir assosiasjoner til The Band og The E-Street band gjør at dette er en populær og humørfylt konsertopplevelse for folk flest som liker god musikk.

Bandet består av: Rossman – gitar, banjo, munnspill, vokal Auver Gaaren – Piano Edvard Sundquist – Gitar Mahias Steffensen – Bass Håvard Kværne Hansen – Trommer Øystein Heide Aadland – Orgel

Aldersgrense: 20 år.

Relaterte saker

Eventbilde: Det norske solistkor – Julekonsert
fredag
18:00

Det norske solistkor – Julekonsert

En makeløs førjulsopplevelse med Solistkoret, Ensemble Allegria, Gjermund Larsen og dirigent Grete Pedersen!

Eventbilde: Peter Jöback er tilbake med en helt spesiell julekonsert!
fredag
19:30

Peter Jöback er tilbake med en helt spesiell julekonsert!

Det er hele 14 år siden norgesvennen Peter Jöback var å se på julescenen, men endelig er han tilbake! Denne fredagen blir det one night only i Oslo Spektrum med den svenske stjernen.

Eventbilde: deLillos på Rockefeller
fredag
20:00

deLillos på Rockefeller

I fire tiår har deLillos vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har stødig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt.