Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Rosa sløyfe-løpet hovedbilde
torsdag 
19:00
Oslo

Rosa sløyfe-løpet

Rosa sløyfe-løpet arrangeres for tredje gang i Oslo, men for første gang blir det et kveldsløp og vi legger til en egen trimklasse uten tidtaking. Løypa med tidtaking starter som tidligere år i Vaterlandsparken og følger Akerselva oppstrøms til Nydalen, ca 5 km.

I Nydalen vil det være start og mål for kort løype uten tidtaking, som følger en ny trase på ca 3 km. Mål for alle er samme sted – i Nydalen, og der lover vi god stemning, premiering og servering.
Løypa er tilgjengelig både for løpere og rullestolbrukere.

Rosa sløyfe-løpet skal skape økt oppmerksomhet for brystkreftsaken, og inntektene går til Rosa sløyfe-aksjonen. Uansett om du går eller løper så er du med å gir din støtte en god sak. Dette blir en unik opplevelse hvor du bidrar til å hjelpe andre.

Les mer og kjøp billetter

Finn arrangementet på facebook.

Relaterte saker

Eventbilde: Gutter inn i ryttersporten: Åpen dag på Bogstad Gård
søndag
11:30

Gutter inn i ryttersporten: Åpen dag på Bogstad Gård

Prosjektet “Gutter inn i ryttersporten” ved Nordmarka Rideskole vil i samarbeid med Langlielva Rideklubb, ønske liten og stor velkommen til oppvisninger i riddersport og sprang, samt runderidning for de yngre rytterspirene.

Eventbilde: Flaggermusdag
søndag
12:00

Flaggermusdag

De får besøk av en flaggermusekspert på Bakkehavn og snekrer flaggermuskasser til våre små venner! Én gratis kasse per familie.

Eventbilde: Fornebudagene + ringmerking av fugleunger
søndag
12:00

Fornebudagene + ringmerking av fugleunger

Ringmerking av årets nye kull med fugleunger på Lilløyplassen denne søndagen. Bli med for å oppleve fugleneungene på nært hold!