Søk i Aktiv i Oslo

Rød Fisk Stand Up hovedbilde

Rød Fisk Stand Up

468_2013_09_03_191709

RØD FISK STAND UP PÅ VERKSTEDET – søndag 8. sept

Inngang: 60 kr
Aldersgrense: 18 år
Showstart: kl 20
Dørene åpner: kl 19
Sted: Verkstedet Bar, Hausmannsgt. 29, Oslo

Kveldens komikere:

NILS ERIK FLATØ – OSLO
Nils Erik bruker iflg. Gaysir.no humor som glidemiddel. For en fantastisk ide!  Jeg (red.anm.)  mistenker at dette er begynnelsen på en forretningsplan utarbeidet av unge Flatø, og spår glidemiddelindustriens snarlige død.
Som komiker har Nils Erik en fantastisk tilstedeværelse, og har et scenevesen man blir fanget av. Det er bare å glede seg. 

JAN ANDRE OLSEN – DRAMMEN
Denne kortreiste komikeren er alle smått enige i at er en fullvoksen entertainer. Han herjer kort og godt på scenen, og er i liten grad opptatt av å harselere med store navn og folk som er høye på seg selv.
Han har ofte med seg sin kjempestore gitar på scenen, og med noen små grep, forvandler han showet om til en humoristisk allsang. Jan Andre er bare 164 cm over Drammenselva, men det er lavmål å spøke om høyden hans.

DANIEL-RYAN SPAULDING – CANADA
Daniel er en stolt norgesvenn kjent for sin smarte, opprørende, ironiske, og svært homofile stand-up! Han er en internasjonal omreisende, kanadisk stand-up komiker, som har opptredd i 29 land verden over og var den første åpne homofile til å gjøre stand-up i Serbia. Han har også fått mye oppmerksomhet i Skandinavia med en rekke opptredener på Latter, og mange andre klubber i Sverige, Danmark og Norge.

DENNIS WINTHER – OSLO
Man kan si mye rart om Dennis. Dette er han ikke enig i, men det virker som om folk driter i hva han mener. 
Han har et selvbilde som er han totalt uberettiget. Han er selve fasiten på spørsmålet om selvbestemt abort. Han kommer opp i de merkeligste situasjoner. Disse situasjonene snakker han om på scenen.
Hans store behov for å bli sett, kommer fra en oppvekst i en barneflokk på 9 barn som forresten er det alternative fasitsvaret til spørsmålet om selvbestemt abort.

RUNAR NILSEN – OSLO
Vi har ikke sagt det før men vi gjentar det gjerne igjen, Runar Nilsen er kun til utvortes bruk. Denne gutten ble født med instruksjonsbok. Dessverre var noen var så uheldige å miste den på et eller annet tidspunkt i livet hans. Ingen tar selvsagt på seg ansvaret for denne skandalen. Du vil utvilsomt le av hans absurde oneliner-vitser.

KARL FLYMAN – OSLO
Er han Svensk?
Er han Norsk?
Er det ekte hår han har i ansiktet, eller prøver han å skjule en romfolk-leir?
Vi vet faktisk ikke, men vi oppfordrer alle til å finne ut svaret på på søndag.

ROMAN MONTERO – CALIFORNIA, USA
Vi aner egentlig ingenting om Roman Montero. Gjør du? Vi gidder ikke å google, og siden Roman kommer fra California bare antar vi at dette er en superstjerne. Vi håper også han er bitteliten av vekst og at han ikke kan lese norsk.

Sjekk Rød Fisk Stand Up på Facebook: https://www.facebook.com/rodfiskstandup

Relaterte saker