Søk i Aktiv i Oslo

Rød Fisk Stand Up på Verkstedet Bar hovedbilde

Rød Fisk Stand Up på Verkstedet Bar

Førstkommende søndag 25. august er det igjen tid for å teste de sosiale ferdighetene dine sammen med oss. Etter en fantastisk sesongåpning for fullt hus, satser vi stort på å gjenta denne suksessen. 

Verkstedet Bar
Hausmansgate 29
Oslo

Inngang: Latterlige 60 spenn
Dørene åpner: 19:00
Showstart: 20:00
Aldersgrense: 18 år

Lineup for kvelden:

JOACHIM SKAGE
Joachim er komiker, og nestleder i Reis Deg Komikerklubb. Dette gjør han til en slags gudfaren light i komikermiljøet i Oslo. Han presser ofte grenser og er ikke redd for å ta på seg et skjerf selv om det ikke er kaldt ute engang. Joachim er LOL, og vi synes det er kult at han tar turen til oss.

HALVOR JOHANSSON
Halvor er en hurragutt. Kommer fra Drammen, men har bosatt seg på Løkka. Det er LOL i seg selv. Han har gjestet Verkstedet før, og er allerede ønsket tilbake av publikum.
Halvor er spådd en lysende fremtid, og vi håper at moren hans har rett i det.

RUNAR NILSEN
Runar er opprinnelig fra et annet sted, men nå bor han i leiligheten sin. Det er bare middels LOL. Mange mener at det Runar driver med ikke er morsomt. Det er ikke Runar enig i, og fortsetter som om ingenting har hendt. Han mener at dersom han skal gå ned, så tar han publikumet med seg.

DENNIS WINTHER
Dennis trollbinder publikum med sin lynende intelligens og skarpe betraktninger. Hans spissfindigheter spenner seg over betraktninger om livet, kjærligheten og døden. Det hele burde vært utgitt i bokform. Han har et vesen som hører hjemme på andre siden av solen, og mangt et ungpikehjerte har smeltet av denne sjarmøren. Dette er ikke LOL i det hele tatt.

LASSE GRUBER (konfransier)
Lasse er fra Groruddalen. Han har jobb. Dette er ikke populært i nabolaget, og han må derfor kjøre en skuddsikker Toyota Corolla – 97 til og fra jobb. I helgene kan man ofte se Gruber og dama i matchende grilldresser på balkongen, hvor de griller pølser og svinekoteletter mens de koser med hunden Sharia. Lasse er LOL.

HERMAN PLUTO
Herman stod på Verkstedet også sist, men kom nå på de tingene han glemte da. Vi gleder oss til å få sammenhengen i det han snakket om forrige gang. Tøysekoppen Herman ass…

Relaterte saker