Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

ROCKSLO presenterer: SHINING + supp.: AFFLICTED CREATION hovedbilde
tirsdag 
18:00

ROCKSLO presenterer: SHINING + supp.: AFFLICTED CREATION

ntso

Konserter for deg under 20 år – ROCKSLO er stolte av å presentere SHINING som band nummer to i rekken av konserter for Oslos ungdom! Som support spiller Afflicted Creation, en guttegjeng fra Ellingsrud som selv beskriver musikken sin som alternativ death/grinecore. Konserten finner sted på Victoria Nasjonal Jazzscene på Karl Johan!

DØRENE ÅPNER 18:00
PRIS: 30kr (medlem) 50kr (ikke medlem)
Billetter: https://www.billettportalen.no/musikk/16130/shining-afflicted-creation/

Jørgen Munkeby, vokalist, saksofonist og frontfigur i Shining, sier følgende om konserten på Victoria: – Vi er veldig glade for å endelig kunne spille en konsert for våre fans som er for unge til å komme inn der vi vanligvis spiller. 2014 er et veldig opptatt år for bandet, og derfor var det ekstra gøy at vi klarte å lirke inn denne konserten rett før vi drar på vår neste store turné i USA. Det blir en flott tjuvstart på turnéen!

SHINING:
Shining er kjent verden rundt for sine energiske konserter og sitt unike musikalske uttrykk. Med deres utgivelse “Blackjazz” i 2010, tok de også selvsikkert steget opp blant Norges mest etablerte band. Bandet har lenge ønsket å gjøre konserter for unge mennesker, og er veldig glade for endelig å kunne åpne opp dørene for den yngste generasjonen.

Shining har gitt ut syv album, mottatt to Alarmpriser, blitt nominert til seks Spellemannpriser og mottatt én. De har også mottatt A-ha-stipendet i 2010 og Statoil-stipendet i 2013, som begge skal brukes til intensiv utenlandssatsing. I året 2014 skal bandet turnere både i USA, Norge og Europa, samt skrive musikk til et nytt album.

https://www.shining.no/
https://www.facebook.com/shiningnorway
https://www.youtube.com/shiningofficial

AFFLICTED CREATION:
Afflicted Creation kontaktet oss med noe sterke låter og proff holdning og ble fort valgt som det perfekte oppvarmingsband. De er unge, har en edgy, tøff egen lyd og har selv problemer med å sjangerplassere seg: “Det er vanskelig å forklare nøyaktig hva slags sjanger vi spiller, vi blander alt sammen. Vi sier at vi spiller alternativ death/grindcore fordi vi blander inn så mange forskjellige sjangere. Musikken er hovedsakelig deathcore, men vi blander inn grindcore, progressiv metal, djent og noe groove metal. Vi skriver som regel om hva som er galt med menneskeheten og menneskelig moral og etikk. Den tunge riffingen med tung vokal og aktiv tromming er det vi består av”.

https://www.facebook.com/AfflictedCreation
https://www.youtube.com/afflictedcreation

ROCKSLO er en medlemsforening, så alle som vil støtte oss kan melde seg inn. Det koster 100 kroner for ungdom under 20 år og studenter, og 200 kroner for alle andre.

Vi er en arrangørgruppe bestående av ungdommer og erfarne unge voksne som ønsker å tilby deg under 20 år et rusfritt konserttilbud på tvers av Oslos grenser. Er du under 20 år og interessert i musikk og konserter? Er du kanskje også interessert i konsertproduksjon, lyd- og/eller lysteknikk? Bli med i ROCKSLO da vel – for og med ungdom! Send en mail: post@rockslo.no

https://rockslo.no/
https://www.facebook.com/rockslokonserter


Karl Johans gate 35
0162 OSLO

Relaterte saker

Eventbilde: Panflutes and paperwork – Leken duett med musikk og dans
onsdag
19:30

Panflutes and paperwork – Leken duett med musikk og dans

I Panflutes and Paperwork ser Ingrid Berger Myhre og Lasse Passage på upretensiøst vis på forholdet mellom dans og musikk.

Eventbilde: Oslo Brassfestival
fredag
00:00

Oslo Brassfestival

Festivalen samler brassband fra hele Norge til en konkurranse hvor konsertopplevelsen står i sentrum.

Eventbilde: Only Connect Oslo 2024
lørdag
00:00

Only Connect Oslo 2024

Bli med når Only Connect Oslo inntar byen 25. – 27. april med samtidsmusikk, eksperimentell musikk og lydkunst.